Değerli MrAuTHoR, düşüncelerin için teşekkürler, benimle birlikte çalışan yazılımcı sayısı 22 güven konusundan önce sana bir browser'ın temel yapısından bahsetmek istiyorum biraz söylediklerinde bazı hatalar var. Sanırım araştırmamış olmandan kaynaklanan bir durum ve sana göre hızlı bir browser olması ve bu browser'ı çıkaran firmanın tanınmış olması senin için güvenilmeye değer bir firma olduğu anlamına geliyor ve kendi vatandaşının yaptığı şeyin güvensiz bir ortam yarattığı.

1. Kısım: Bir browser binlerce kişi tarafından yapılamaz. Binlerce kişinin fikirleri ile oluşturulabilecek bir browser olabilir ancak fikirlerin toplamda denetime tabi tutularak yapılması mmkün yine browser tek elden çıkacaktır.
2. Kısım: Browser'ın alt yapısı WebKit'lere dayalı şekilde çalışır. Bu çalışmanın temelinde ise dünyada sadece 3 firma var, Google kendi webkit çalışmasını yazmaya yeni karar verdi.
3. Kısım: Google Chrome o kadar güvenliki burda Fransa'da arkadaşlarımız tarafından 15 dakika içinde hacklendi ve hacklenemez dedikleri güncel yapı hack edildi.
4. Kısım: Google Chrome altyapısı açık kaynak kodlu Cromium temeline dayanmaktadır, burda kendi geliştiremedikleri çalışmayı farklı insanların da fikirlerinden faydalanmak için açık kaynak kodlu olarak geliştirmeye açık tuttular. Böylece bunun için personel bulmak aramak yerine katılımcı ve geliştiricileri kullanarak yapılan çalışmalardan kendilerine örnekler aldılar.
5. Kısım: Bir şirket yaptığı çalışmayı kazanmak için yapar, Google Chrome kendi APP çalışmalarını tanıtmaları için bir market oluşturdu ve Browser'dan gelir elde etmeye başladı. Aynı zamanda bir çok çalışmasını da browser sayesinde direk entegrasyon sistemi ile güvenli hale getirdi. Ancak kesinlikle tam anllamı ile güvenli değil.
6. Kısım: Geliyoo Bilişim'de toplam 52 personel bulunmaktadır, bu personellerin her biri kendi alanında başarılı ve profesyoneldir. Türkiye'de bizim eleştiriden çok desteğe ihtiyacımız olucak bu sugötürmez bir gerçek ancak önyargılı olmak bizim halkımızın genelinde olan bir şey.
Başka bir program yapmakla ilgili tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Ancak arama motoru firması olan Geliyoo Inc. Geliyoo Network International S.A.R.L Geliyoo Bilişim Ar-Ge San. Tic. Ltd. Şti bu işin üzerinde yoğunlaşmak ve arama motoru üzerinde Türkiye'de başarılı bir Crawler çalışması ile ileriye yönelik altyapıları geliştirmek ve yeni teknolojilerde elde ettiği verileri kullanmak için kuruldu. Amacımız buysa rakiplerimizde olanlara sahip olmamız gerekiyor.

Bu arada biz hangi WebKit'i kullanıyoruz onuda söyleyelim hem Google Chrome altyapısı ile hemde Mozilla altyapısı ile iki farklı yapıda ilerliyoruz en ciddi başarıyı hangisinde yakalarsak bu altyapıda devam edeceğiz. Ancak şu anda görünen o ki Google kendisinden başka kimsenin öne geçmesini istemiyor sanırım Mozilla ile devam edeceğiz.

Tekrar teşekkürler