Değerli benadriyan, öncelikle desteğin ve tavsiyelerin için teşekkür ediyorum. Burda bahsetmiş oldğun konular üzerinde duracağım yaptığımız araştırmalarda default olarak indirme işlemine izin vermemiz yasal bir sorun teşkil etmiyor doğru ancak Telif Hakkı'na saygısızlık da bir sorun. Nasıl siz emek verdiğiniz bir şeyin çalınmasına müsade etmezseniz başkaları da bunun için gerekli mücadeleyi gösterecektir ancak Video indirme konusunda yine de düşüneceğiz. Sabit bir indir seçeneği koyabiliriz sanırım. Bir yerde video çıktığında direkt olarak beliricek bir ikon olabilir Video'nun türü boyutu yada şekli onemli değil bir şekilde convert edilebilir.

Diğer konulara gelince ilk konu başka kullanıcıların gezdiği siteleri görebilmek için bir access kodu üretiyoruz bu kod sayesinde çocuklarınızın takibini yapabiliyorsunuz o sırada hangi sitede ne yapıyor nelerle ilgileniyor görebiliyorsunuz. Ya da artık kimi takip etmek istiyorsanız. Sizin ekranınıza yansıyan sadece site adresi ve sitede yaptıkları ekranın tamamını sizinle paylaşamıyor. Yani ekran görüntüsü yada remote desktop şeklinde olmuyor.
2. konu: arkadaşlarınızın girdiği siteleri takip etmek aslında bu biraz daha farklı bir sistem burda remote desktop özelliği devreye giriyor, sizin göremediğiniz bir özelliği yada size yardımcı olmasını istediğiniz bir özelliği size bağlanarak görmesine izin veriyorsunuz. Ancak Remote Desktop için çok aşamalı bir doğrulama sitemi bulunuyor. Burda size Browser Unique bir ID oluşturuyor bu ID sizin sabit mail adresiniz kurulum esnasında size otomatik olarak veriyor bu ID sayesinde artık browserda bir çalışma yapıyorsanız bu çalışmalara arkadaşlarınızı davet edebilir anlamadınız noktaları sorabilir yada bazı konularda destek alabilirsiniz.

Browser içerisinde ayrıca Edit Plus ve Note ++ gibi özelliklerde bulunduracağız burda kod değişimlerini başka bir araca ihtiyaç duymadan yapabiliceksiniz. Yardım alarak da bunları geliştirebilirsiniz.

Proxy olayına gelince DNS ayarlarınızı değiştirmeden sadece bir ikon'a tıklayarak tüm yasaklı siteleri görebilirsiniz. Ancak bunun için Browser kayıt işlemini tamamlamış olmanız gerekiyor. Ne browser da nede Geliyoo'da herhangi bir reklam bulunmuyor şu anda uzun bir sürede bulunmayacak. Bu çalışmaların tamamı bilgi toplamak için kullanılıyor. Başka firmaların izinsiz yaptığı şeyleri biz izinli olarak yapıyoruz.

Amerika'da Twitter ve Facebook'u analiz ederek yarın ne yapacağınızı kestiren firmalar var ve %70 ile %97 oranında başarı elde edebiliyorlar.

Akıllı telefonlar için geliştirmelerimiz devam ediyor APP ve Android içinde iki çalışmamız mevcut Windows'un bir çok sürümü için ve Linux sistemleri için aynı zamanda Mac Bilgisayarlar için de çalışmalarımız sürüyor. Yukarda belirttiğim gibi Mozilla WebKit'i kullanıyorum. Çok yakında yayında olucak inşallah.

Tekrar teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Ek Olarak: Hocam tek istediğim birşey var şimdi bir proje felan sanırım tutar mutar olacaksa chrome gibi olsun kodlarda problem yaşamayalım bide bu proje için ayrı kod yazmayalım örneğin: border-radius:4px; dedim mi ben hangi sürüm olursa olsun gözüksün düzgün bir şekilde
Eğer Mozilla Firefox'da sorunsuz çalışmalarınız yayınlanıyorsa ve herhangi bir şeyi eklemenizi önermiyorsa bizim browser çalışmamızda da sorunsuz çalışacaktır. Sorun yaşamanız halinde "Ki pek sanmıyorum" ama olurda yaşarsanız. Size her konuda yardımcı olacak personellerimiz olucaktır. Bir program yapıldığında 4/4'lük olmuyor ne yazıkki ama bir çok test aşamasından geçtikten sonra ve Dünya'nın önde gelen güvenlik firmalarının testinden sonra yayına açacağız.