WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
info resim oyun scriptini ben kullanıyorum memnunum şimdilik. Tek sorunu link kaldırma yasağı var. Yoksa bana göre en güzel oyun scriptidir.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam eğer ücretli script alırım diyorsanız Script Evi'nin çıkartmış olduğu oyun scriptini ön siparişle aldım daha teslim alalı 2 gün oldu yavaş yavaş şekle sokmaya çalışıyorum siteyi tasarım olarak hiçbir oyun scriptine benzemiyor ve gayet hoş görünüyor bana göre destekleri de bir numara fakat illaki ücretsiz olsun diyorsan info resim scripti kullanmanı öneririm.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitede zararlı yazılım var diyor üstadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
renklervecizgiler.com
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.. Ben siteyi kaldırıp yeni bir script satın alıp kurmak istiyorum ve tercihte zorlanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim;
-Wp scritpmi tercih etmeliyim yoksa başka bir yazılım mı?
-Eğer wp tercih et derseniz hangisini tercih etmemi istersiniz? Hayaloyun,echo oyun teması,flashtik teması vb...
-Diğer yazılımlardan hangisini tercih etmeliyim, örümcek, inforesim, scriptevinin yazılımı vs...
Tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kararlarınızı ciddi olarak aldıktan sonra aşağı yukarı piyasada bulunan birçok sistem (belirli düzenlemeler yapınca) aynı performansı sergileyebiliyor.
WordPress bir sistem kullanacaksanız, kendinize özel bir önbellek sistemi yazmanızı tavsiye ediyorum. Kullanılmayan WordPress fonksiyonlarının boşu boşuna sisteme dahil edilmesinin de önüne geçtikten sonra, yüksek hitler almaya başlayınca WP'de fazla sıkıntı yaşamazsınız.
Benim tavsiyem kendi sisteminiz olması yönünde. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Sndesign adlı üyeden alıntı
Tavsiyeler için teşekkür ederim... Kendi sistemimiz nasıl olacak ? Ne kadara mal olur ? Oyunio özel yazılım mı? Memnun musunuz?
Oyun.io kendi yazılımım. İstemediğim özelliklerle sistemi sıkmadığım için, istediğim geliştirmeyi kolaylıkla yapabiliyorum. Kullanılmayan özellikler bulunmadığı için dns ve db sorgu sayıları da bir hayli az oluyor.
Sayfa açılış performansı ve önbellek sistemini de istediğim gibi rahatlıkla geliştirebildiğim için kullanım açısından kendi sistemim bana fazlasıyla rahat geliyor. Panelini ekibimizin alışkanlıklarına göre hazırladık. Kısacası özel bir sistemde site performansını yoracak ekstra (kullanılmayan fonksiyonlar ve özellikler) şeyler olmayacağından ötürü birçok açıdan fayda görürsünüz.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.