lostyazilim
tr.link

Arabayı satıp bu projeye girmeyi düşünüyorum..

75 Mesajlar 10.824 Okunma
lstbozum
tr.link

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

ddrx7 adlı üyeden alıntı

tv reklam fiyatlarını biliyorum hocam
her üye olan kişiye 2 TL vericeğim. ilk açılışta.
bakalım tutuyomu tutmuyomu :)
bunun reklamını tv'de geçiceğim işte, onun dışında iddaa.com ana sitesinden reklam alıcağım.
mackolik.com 'dan alıcağım.
radyo'ya reklam vericeğim.
tutar aslında ama şu iddaa ne kadar giricek bana bunu bilsem herşey hallolucak aslında :S

tv reklam verirsen %99 tutar internetde vereceğin hitden daha çok hit geliri sağlar + olarak 50bin tl varsa siteye şirket aç :)

wmaraci
reklam

ddrx7 ddrx7 Yesilandroid.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)

ismailke adlı üyeden alıntı

Bence arabanızı satmayın, varsa ufak bir birkiminiz, E-ticaret sitesi açın, hazırda depoda var diyorsunuz, Forumda da seo da uzman arkadaşlar var, illaki belirli bir ücret karşısında yardımcı olacaklardır. Şahsen bu işe girmemenize sevindim yazık olurdu. E-ticarette kaybınızın çok olacağını sanmam. Yapacağını varsa şirkeniniz onun üzerindenbir bankayla anlaşıp sanal pos alın yoksada bir şahıs şirketi kurun 1000-1500 tl arası kuruluyo , kapatmak istersende bir günde kapanır. Onun haricinde bağkur vs ödersin.
Kara senin Allah hayırlısını versin hakkında.
Herkese iyi forumlar.

ticaretten zararım olmaz depo'da zaten duran malı kar ile satıyorum sonuçta o yine orda durucak satsamda satmasamda :)

Ek Olarak:

WebDost adlı üyeden alıntı

tv reklam verirsen %99 tutar internetde vereceğin hitden daha çok hit geliri sağlar + olarak 50bin tl varsa siteye şirket aç :)

evet tv'de kesin tutucağı kanaatindeyim çün kü bir slogan bulduğumuzda insanın aklında kalıyor

Yesilandroid.com - Android Blogunuz.

yuan05 yuan05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 8, (%100)
Arabayı satma kredi çekme gökten mi gelicek para ne adamlarsınız ya :D zenginler hep cesur oynayarak kazanmıştır cesur olmasa nasıl zengin olacak.

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Hocam sizin bütçeniz bu işi kaldıramayacak gibi görünüyor. Siz en iyisi hiç başlamadan bırakın bu işi, tekel bayi açın elinizdeki para ile alkol, çerez, cips satın başka bir şey koymayın dükkana keyfinize bakın biradan bayağı para kalıyor diye biliyorum.:)

wmaraci
wmaraci

jasper jasper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 262
  • Beğeniler 17 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
aslında o kadar yüksek meblalar ödemeden bu iş yapılır ama acıkcası hem bu iş için yardım etmeye VİCDANIM el vermiyor nede konuşulan şeyler hoşuma gidiyor. Allah ıslah etsin. esen kalın

favoridus.com

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

Kajmeran adlı üyeden alıntı

Faiz bence haram değildir. Fakat benim yazış amacım bu değil.

Asıl yazmak istediğim konu bu oldu. Konuyu tamamen baltalamışsınız. 50 bin lirayı çöpe attığında bir fakirin bulacağı ne malum ? Bu ticaret parayı çöpe atmak mıdır ? Çok yanlış düşünüyorsunuz, ticaret zaten şans işidir. Kısıtlı bir bütçe olabilir, fakat bugünün zenginlerinden bir çoğunun nerelerden geldiğini bilirsiniz. Bence atılım yapmak istiyorsanız, sizi desteklerim. Karar size ait. Bence burdaki düşüncelere kapılmayın, tamamen kendi kararınızı verin.

Yaw lütfen bir mantıklı düşünelim. Bütçenin yarısı, yani 25 bin liraya, saniyesi 2 bin liradan, 4 saniyeliğine, 1 gün TV reklamından bahsedilen bir projeden bahsedilir. Kurulacak şirketin maliyeti dahi hesaba katılmıyor. Hem yazılım ekibi hem destek ekibi gibi gerekli diğer ekiplerin adı dahi geçmiyor.En az 5 kişi (5 kişi burada son derece iyimser bir rakam, çünkü en az 15-20 kişi gerek) çalıştırmanız lazım ve bu 5 kişinin bile aylık maliyeti en az 10 bin lira demektir. Bugün kurup, ertesi gün milyon dolarlar kazanamazsınız. Dolayısıyla en az kurulumda harcadığınız kadar yedek paranız da olması lazım. Daha burada onlarca gider sayarım.

"Çöpe atın, belki bir fakir bulur" tarzında esprili bir yaklaşım yaptım,ki bana göre bu paranın çöpe atılıp bir fakir tarafından bulunma ihtimali, bu projenin böyle bir parayla tutma ihtimalinden daha yüksek.

Sadece standart bir şirket için bile günümüzde 50 bin lira gerekirken şans oyunları için bu paranın yeteceğini düşünüyorsanız ALLAH yardımcınız olsun. Böyle bi parayla bu kadar büyük bir işe girilebilinseydi şu anda kayda değer şans oyunu sitesi 4-5 adet değil 4-5 bin olurdu.

E-Ticaret uzmanları, bugün bir e-ticaret sitesi kurmak isteyenlerin cebinde en az 250 bin lira parası olması gerek diyorlar, ki e-ticaret dediğimiz olayın yazılımı ve yönetimi çok daha basit ve ucuz. Bu projenin ortada yazılımı yok. 5 bin liraya böyle bir site yazdıramazsınız, yazdırsanız da performans alamazsınız. İnsanların paralarını yatırdığı bir sistemden bahsediyoruz. 1 ay sonra sistem patlarsa, hayatınız boyunca telafi edemeyeceğiniz sonuçlar ortaya çıkar.

Bir girişime kafa yormadan önce gidin biraz girişimlerle ilgili makaleler okuyun. Bizim ülkede her iş için muazzam bir şans ve mucizeye sahip olunacağı düşünülüyor. Yok öyle bir şey. Bu hayalperestliktir. Ticarette hayalperestliğe yer yoktur ve şans işi değildir. Hayal kurarsınız, o hayalleri gerçekleştirmek için en kötü senaryoyu çizerek yola çıkarsınız. Fakat burada en iyi senaryo çiziliyor.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

Gandak Gandak Web Master & Yazar Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Master & Yazar
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 36 / 49
  • Ticaret 25, (%100)
Konu nedense ilgimi çekti tüm alttaki yorumları okudum tek tek üşenmeden. Neyse konuya döneyim bence iddaa işi yaş gibi görünüyor zaten hocam onu es geçin. Benim geçen aylarda öğrendiğim bir şey vardı ve yapmadım. Amerikanın ünlü alışveriş sitesinde Ebay da bazı ürünler buradakinden kat be kat daha ucuz. Mesela kulaklık filan böyle değişik güzel şeyler. Çok değişik ürünler var mesela bir filmde izlemiştim sihirbazdı galiba bir kolye vardı çok değişik yine onu üretmiş satıyorlar ve muhteşem bir hediye. Mesela öyle ilginç ürünleri getirip wep sitenizde satarsınız çok para harcamayın web sitenize filan. Ama bir uzmanla çalışın derim alışveriş sitesi konusunda. Diğer yapacağınız şey beğeni sayı 200 bin 300 gibi sayılara ulaşmış facebook sayfası satın alın oradan günlük sitenizi yayınlarsınız. Aylık güzel çok fazla olmayan bir para kazanırsınız. herzaman söylediğim bir söz var "küçük hesaplar yap büyük düşün"

KerimOzgur KerimOzgur Hırs & Azim & Çalışma Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 22 / 30
  • Ticaret 2, (%100)
ulan amma güldüm, ya burada millet hala günah da sevapta :)

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

ddrx7 adlı üyeden alıntı

alan adı aklımda hocam, Seo için yeterli bilgi dediğiniz 5 milyar bütçe ile özel site yazdırıcağım ve seo'sunu ona göre yaptırıcağım.

maç sonucu na zaten site'den bakılmıyacakki,
ben kupon oynatıcağım sanal bayilik gibi.
bir kiralık yerimiz vardı dükkan gibi iddaa bayisi açmayı düşündüm bana maliyeti 100 milyar oldu. zaten sadece makinesi 40 milyar eğer bu makine parasını sanal bayiden istemiyorsa sanal bayi açmak daha mantıklı
farklılık dediğiniz ilk 2.500 kişiye 2 TL hediye ediceğim. farklılığı burada.

Sizce bu söylediğiniz ne kadar mantıklı? Makina ücreti olmasa bike lisans ücretleri olacak .banka post sözleşmeleri ayrıca güvence bedeli vb işler size en az 250 300bin tl patlar

AliBurak AliBurak Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 45 / 184
  • Ticaret 2, (%50)
Yeminlen bütün yorumları tek tek okudum hiç sıkılmadan topluca bende düşündüklerimi yazayım :)

Arkadaşların dediğini toplayıp çıkarırsak hocam idda sitesi aşırı bir bütçe istiyor + uğraştıracağı belgelerden tutun sisteme kadar hepsi aşırı yorucu bir iş. Yapamayız demiyorum azimle bütün iş biter ama o kadar para gerçekten akıllara zarar hocam.

Ticarett konusuna gelirsek ticarette de büyük rakipler var. Bi yorumda gördüm ilginç ürünler sitesi. Türkiyede olmayan bütün ürünleri siteden ticaretini yaparsanız ki bunun içinde yurtdışından kaynak lazım bu da halledilir, bu sistem tutar.

Ben de bir ürünü getirmeyi düşünmüştüm. Çift yastığı var birisi yastığa başını koyunca diğer yastıkta onun yattığı tarafın ışığı yanıyo falan. Türkiye distrübütörü olmayı hayal etmiştim fena tutardı :D.

Yani böyle ilginc ürünler sitesinin ticareti sizi istediğiniz yere taşır hocam :)

okuduysanız teşekkürlerimi ben sunarım :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al