-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar çoğu kişi bir şey indirmek isterken kırık linklerle karşılaşır. Bende bu gün oyun indirirken sürekli kırık linklerle karşılaştım. Son olarak 3 veya 4. sayfalarda sağlam bir link bulabildim. Fakat bu sitenin ilk sırada olması gerekirdi. Ben bu konu hakkında ne yapabilirim diye baya bir kafa yordum. Aklıma bir fikir geldi işleyişi şöyle kullanıcılar sisteme linkleri ekler eğer linkler sağlam ve içerik güvenilirse diğer kullanıcılar bunu puanlar ve bu link üst sıraya çıkar. Bunun nasıl olabileceği hakkında bir fikrim yok. Bildiğim kodlama bilgisiyle bunu yapmam mümkün değil. Eğer böyle bir sistem yapsam ne kadara patlar veya buna benzer ücretsiz bir sistem var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Yorumunu onayladım kardeşim, soruna gelecek olursak yapmak istediğin 0'dan bir site mi yoksa yazı içerisindeki 5 alternatif linki puanlayarak sıralama yapmak mı?
Biraz daha detay verir misin? Sayfalardan kastın google gözünde sıralama değil herhalde?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
dediğiniz gibi bir sistem yok ama para ile yaparlar sanırım :) fikrinizde güzel, tutar.
bu aralar herkes bir projeyle geliyor foruma :) ama hepsi mantıklı ve gerekli .. hadi hayırlısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dediğiniz sistemin çok karmaşık bir yapısı yok uygun bir ücrete yaptırabilirsiniz.
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
güzel fikir o kadar çok ki galiba site açıldıktan sonra bu linkleri puanlayacak kişiyi nerden bulacağımızı düşünmüyoruz ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kırık linkler için yapılacak olan iyi bir site aslında kullanıcının da benimsemesine ve indirme linklerinde daha fardalı olacağı için bence insanlar puan verebilir işi görülen her kullanıcı mutlu olucaktır verilen link eğerki herhangi bir reklam vb bir şey içermiyorsa proje güzel tutabilir. Dilerim başarılı olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
denemeye değer farklı bir çalışma benimde bildiğim oyun sitelerinde oyunları oylamak için kullandıkları bir sistem var bir araştır derim.
Cagukan
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Günümüzde Torrent oldukça popüler hale geldi hala part part link arayanlar varmı diye düşünürdüm varmış demekki :)
Yani boşuna yazılım falan yazdırmayın derim.