Minare adlı üyeden alıntı

Wordpressden anlıyorsanız gercek anlamda acın. Herkes sorunlarına çözüm bekler. Klasik cevaplar almak istemiyor artık kimse.

Demek istedigim standart wp bilgisi ile wp destek forumu açılmasın. Gercek anlamda hakim olmalı, hem wordpress hem eklentilere.

%100 Kimse X Bir Konuya Hakim Değildir. Bende WP Konusunda Uzmanlığımı Söyleyemem. Arka Planda Çalışmalarım Oldu. Şuan da Kendime Yetecek Kadar Bilgim Var ve Kendi İşini Kendisi Görmek İsteyen Bir Çok Arkadaşımız Vardır. En Azından Onlara Yardımcı Olunur. Blogcular Listesi Yapılır



RapDinleyin adlı üyeden alıntı

Tema kesinlikle koymalısın. Temadan kastım : bir yapımcıya atıyorum wordpress destek forumu kısısel forum teması v1 v2 tarzında temalar yaptırıp her ay sana ozel yapılmıs guzel temayı ucretsız dagıtmalısın. Kod bılgın mukemmel olmalı. Bunlar cok gereklı seyler. Soru cozum olmalı. her konuda. grafıkler dagıtmalısın. Sana yardımcı olmak ısterım aslında wordpress bılırım.

Yerli Yapım Haricindeki Özel Tema Dağıtımını da Düşünüyorum, W*areze Girecek ama Bu Fikrimde Var. Olabildiğince de Bu Konuda Destek Vereceğim.

Türkçeleştirme vs...



kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Wordpress destek forumu tutmaz. Nedenini söyleyeyim. Wordpress çocuk oyuncağı bir sistem haline geliyor her geçen gün. Sorun genelde temalarda çıkıyor. Bu konudada forumda çözüm üretemezsiniz. Lisansız bir tema kurmuş adam diyelim bir yerinde sorun var. Destek verseniz olmaz verseniz olmaz. Drupal üzerine bir forum açın bu tutar ama.


Drupal Hakkında Bilgim Yok Fakat, Kendim Şöyle Bir Düşüncemde Var. Blog Sistemleri Destek Sitesi Olabilir.