İyi günler sevgili okurlarım, bu yazımda PicknZip ile facebook albümlerinizi nasıl kolayca indirebileceğinizi anlatacağım. PicknZip nedir? Nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Bu soruları cevaplayacağım bu yazıda.Öncelikle ne işe yaradığını öğrenelim. İlgili olmayanlar yazıyı hemencecik okumayı bırakabilsin diye. Facebook hesabınızda olup da bilgisayarınızda olmayan fotoğraflar, videolar mı var? Kısaca bunları çok kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan bir site picknzip.
Sizin facebook profilinizde kendi albümleriniz var, sizi etiketleyenler var, duvar fotoğraflarınız var, mobil yüklemeler var, var da var. Bu fotoğrafları dediğim gibi kolayca ve hızlı bir şekilde inceleyip indirmenize yarıyor bu site.
Sitemizin linki: www.picknzip.com
Siteye giriş yapıp programın sizin ve arkadaşlarınizin fotoğraflarını görebilmesi için uygulamaya izin vermeniz gereklidir. Korkmayın, ilk ben de korkmuştum ve sağ salim buradayım :)Bu siteye girdiğinizde ve giriş yaptığınızda yukarıda dediğim kategori kategori fotoğraflarınızı görebilirsiniz. Aşağıdaki gibi gözükmesi için öncelikle sol alt tarafta 'Find My Photos & Videos' butonuna bir kez tıklamanız lazım. Ben bu fotoğrafları istiyordum. Çünkü sadece internette duracağına Google Drive'ımda veya usb'mde de bulunsun istiyordum. Aşağıdaki fotoğrafda açıkça görebiliyoruz o kategorileri.
Bu albümlerden istediğiniz spesifik fotoları ya da direk albüm albüm indirebiliyorsunuz. Bunları size sıkıştırıp indirmeye hazır hale getiriyor. Siz de bunları istediğiniz yerlerde saklayıp mutlu oluyorsunuz, siz mutlu olunca ben de mutlu oluyorum :D
Site ayrıca şuna da imkan tanıyor. Facebook hesabınızdaki arkadaşlarınızın da aynı şekilde bütün kategorilerini görüp, onların da albümlerini indirebiliyorsunuz. Atıyorum bir sevdiğiniz var ;) onun fotoğraflarının bulunduğu bir klasör yapmak istiyorsunuz ve bütün fotoğraflarını sağ tıkla resmi farklı kaydet yapacağınıza bu yolla daha hızlı ve düzenli bir şekilde indirebilirsiniz.
http://s1309.hizliresim.com/1f/r/sybu8.png
Sadece iki kere kullandım bu siteyi. 1.si dediğim gibi ihtiyacım vardı, fotoğraflarımı derlemek için. 2.si de bu yazıyı yazabilmek için. Umarım bilmeyenlere kolay bir yöntem sunmuşumdur. Eğer ki faydalı olabileceğini düşünüyorsanız yorum bırakabilir veya yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz. İkisini de yapanın alnından öpüyorum :D Başka bir yazıda görüşmek üzere :)
kaynak: http://herzamanileri.com/picknzip-ile-facebook-albumlerinizi-kolayca-indirin.html