Merhaba KeroTürk; http://www.geliyoo.com/?lang=tr sanırım bu linke tıklamadın hiç yada DNS adreslerin farklı bu nedenle sen Türkiye'den girdiğinde bu link otomatik gelmedi karşına. Şayet burdan girebilirsen türkçe kısmını görebilirsin.

Üyelik ücretsiz, ancak bazı özel uygulamaları ücretli hale getirmeyi düşünüyoruz bu diğer arama motorlarında olmayan uygulamalar.

Forum çalışması ise sadece biraz link çoğaltmak ve biraz tanınmışlık yaratmak için açıldı. Burda hem insanlara yardımcı olacak bilgiler yer alıyor hemde belli konularda kullanıcılara istediklerini verebilmeyi ve arama motoru index testlerini yapabiliyoruz. Bizim için forumlar önem arz ediyor bu nedenle başka siteleri test aracı olarak kullanmak istemiyoruz kendi çalışmalarımız üzerinde testleri yürütmek için var forum sitesi her ne kadar webmaster foruma dönmüş gibi görünsede.

Reklam ve tanıtım konusunda ise bir endişemiz yok. Biz Rus değiliz. ;) Elbette reklam ve tanıtım yapacağız, ancak biz Rus Hükümetini ve bir çok firmasını aynı zamanda Rus kökenli bir arama motorunu arkamıza alarak kimseye gidip de biz adınızı kullanalım reklamınızı yapalım taraftarınız bizi kullansın demiycez.

Google bir çalışma yaptığında ne televizyonda reklam verdi nede bir yerde kendine yandaş aldı, evet bu bir pazarlama stratejisi olabilir etkili de olabilir ancak bize göre değil.

Ek Olarak: Değerli boducx desteğin ve samimiyetin için teşekkür ediyorum söylediklerin doğru olabilir, ancak her ne olursa olsun biz yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz. Allah ömür verdikçe insanımızın güvenliği için çalışmalarımız devam edicek.