ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sonra neden olimpiyatlarda bizim ülkemiz seçilmiyor, seçilmez tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
büyük bir kısmı çarşılı olması dezavantaj oldu. :)
http://onurkinay.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Koyu bir Beşiktaş ve Devrimci taraftarıyım. Dün en alt tribünde kavga çıktı, 1 dakika sonra Allahu Ekber, tekbirlerle 15 kişilik bir grup girdi polis engelledi. Arkasından 1453 Kartalları denen grubun gerçek üyeleri girdi sahaya ve polis'i kovaladılar. Ondan sonra oraya resim çekinmek için girdiler. Bunların hepsini ÇARŞI yaptı dediler fakat Çarşı, grup olarak üst tarafta yer alıyordu ve görüntülerde göründüğü gibi 1 kişi bile azalmadı. Çarşı hep aynı kadroda yukarıdaydı. Aşağa inmeleri, sahaya girmeleri bile engellenmiştir. Bunları hepsi komplo, hepsi kurulmuş tuzaktır. Daha önce herhangi bir maçta görülmemiş bir olay 4 savcının maça gelmesi? 4 futbol savcısının geldiği bir maçta bu kadar olay çıkması tesadüf olabilir mi?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yarıda kaldı ya da tamamlandı. Benim için bir şey ifade etmiyor. Lazım değil. Buna kadar konuşulması tartışılması gereken o kadar çok şey var ki. Millet uyuyor futbolla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece gençliğin bu tür olaylara kafa yorması nedeniyle için üzülüyorum ve bu üzüntümü dile getirdim. Kendilerine bir fayda getirmeyen konular bunlar. Hal bu ki toplumsal olayları, eğitimlerini, milli ve manevi değerlerini tartışmaları gerekir. Kendilerini iyi yetiştirmeleri gerekir. Futbol hiç bir şey kazandırmaz gençliğe.