lostyazilim
tr.link

Sitemin www'lu hali www'suzuna yönleniyor

4 Mesajlar 883 Okunma
lstbozum
tr.link

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Sitemde bir sorundan çok yeni fark ettiğim bir olay var. İmzamdaki site için www başına koyunca koyulmadığı haline 301 yönlendirmesi yapıyor. Galiba siteyi ilk açtığımda böyle bir şey yaptım. Bunu düzeltmem gerekli midir? Düzeltmezsem sitelere yaptığım yorumlar olsun backlinkler olsun sitemin linkini nasıl yazmam gerekir?

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler. İçim rahat etmediği için konu açayım dedim. Konu yanlış yerdeyse affola :)

wmaraci
reklam

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Düzeltilmezse ne olur pek bir bilgim yok o konuda. Ancak aşağıdaki adımları takip ederek www koyabilirsin başına.
Admin Paneli > Ayarlar > Genel
WordPress Adresi (URL) ve Site Adresi (URL) bölümlerini düzenleyebilirsin.

www.porsukmedya.com

metehan777 metehan777 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı, Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 37 / 25
  • Ticaret 2, (%50)
Siten Wordpress ise bence bırak www olmayan haline yönlensin. WP'de otomatik olarak 301'le geçtiği için backlink sayın, etkileri vs etkilenmez. "www" da bir subdomaindir aynı zamanda. www olmadan site adresin daha akılda kalıcı ve jenerik durur bana göre.

Dediğim gibi WP'de otomatik olarak bu işlem yapıldığından yorumların vs. linkleri de www ve herhangi bir hata olmadan yönlenir.

Kısacası hiçbir sıkıntı çıkmaz :)

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

metehan777 adlı üyeden alıntı

Siten Wordpress ise bence bırak www olmayan haline yönlensin. WP'de otomatik olarak 301'le geçtiği için backlink sayın, etkileri vs etkilenmez. "www" da bir subdomaindir aynı zamanda. www olmadan site adresin daha akılda kalıcı ve jenerik durur bana göre.

Dediğim gibi WP'de otomatik olarak bu işlem yapıldığından yorumların vs. linkleri de www ve herhangi bir hata olmadan yönlenir.

Kısacası hiçbir sıkıntı çıkmaz :)

Sitem wordpress kardeşim. Tamam o zaman ayrıntılı cevabın için teşekkürler, sorun yok o zaman :)

Ek Olarak:

Timur adlı üyeden alıntı

Düzeltilmezse ne olur pek bir bilgim yok o konuda. Ancak aşağıdaki adımları takip ederek www koyabilirsin başına.
Admin Paneli > Ayarlar > Genel
WordPress Adresi (URL) ve Site Adresi (URL) bölümlerini düzenleyebilirsin.

Doğru söylüyorsun hocam. 2 seneye yaklaşıyor wordpress kullanalı, şu site adresi ayarının genel ayarlarda olduğunu unutuyorum sürekli. Teşekkürler :)
Timur metehan777

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al