http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle MyBB. Bir kere seo su yeter. SMF'de kullandım fakat çok zor ve ihtiyaçlara cevap vermeyen sistem. MyBB'de artık hack olmuyor. Kurulum paketleride Türkçe ayrıca her şey hazır durumda. İnan MyBB kullan pişman olmazsın.
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Kurdum hocam fakat hoşuma gitmedi.Bir tema yaptıracam yakında.
Ek Olarak:
Kajmeran adlı üyeden alıntı
Kesinlikle MyBB. Bir kere seo su yeter. SMF'de kullandım fakat çok zor ve ihtiyaçlara cevap vermeyen sistem. MyBB'de artık hack olmuyor. Kurulum paketleride Türkçe ayrıca her şey hazır durumda. İnan MyBB kullan pişman olmazsın.
Kurdum bakalım inş pişman olmam.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kesinlikle Mybb yi tavsiye ETMİYORUM. Ne adam akıllı bir tema bulabilirsin ne de sorularına cevap bulabilirsin. Türkiyede mybb 15-16 yaş grubundaki çocukların elinde. ADam akıllı bir kaç kişi mybb den anlıyor onlarda zaten sorularınıza cevap vermiyorlar. Destek sitelerinde konu açarsınız devlet dairesinde bu kadar prosedürle uğraştırmazlar sizi. 1 aydır wmaracı da dahil olmak üzere mybb hakkında hiç bir soruma cevap bulamadım. PArasıyla tema yaptırmak isteseniz bile işe yarar tema yapan kişi yok denecek kadar az. hiç bir şekilde tema bulamayıp mecburen 3-4 tane tema satın aldım. Verdiğim paraları gözüm görmüyor artık 3 sitemi Smfye taşıdım. 1 tane kaldı onuda en kısa sürede taşıyacağım. Hem destek siteleri işler durumda sorularınıza cevap alabilirsiniz hem de tema konusunda sıkıntı çekmezsiniz smfde . Forumlara soru soruyorum bir tane bile sorumu bilen yok mybbden. Destek sitelerinde hep aynı muhabbetler ve aynı kodlar dönüp dolaşıyor
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **