Ulusoy adlı üyeden alıntı

Bence arama motorunuzu geliştirin. Bunu geliştirmeden browsere girmeyin. Bir kaç kelime araması yaptım tamamen berbat.


Ben buna katılmıyorum. gugıl browser işine aramada liderken girdi. browserda tutulma sebebide bu liderliğiydi.

Burada tersten gidilebilir. görünüm olarak çok hoş ve farklı bir tarayıcı olmuş. çıktığında kullanırım muhakkak. ancak donma, kasma vs.. sorunları olmazsa tabii..

birde arkadaşın dediği telif hakkı sorunu browserı neden bağlıyor? siz işlevlerini koyarsınız isteyen istediği amaçla kullanır.

ne yani bıçakla, silahla adam öldürülüyor diye bunların imalatı yasaklandımı? hayır.. isteyen ekmek keser isteyen adam keser :)

siz yapın kötü kullanan kendinden sorumlu olur.

ve Ülkemizdeki kota sorununa iyice tuz biber olacağınada katılmıyorum.
bırakın kotalar dolsun. insanlar kota denen şeyin farkına varsın ve icabında bunun için isyan etsinler. işte o zaman kota sorunu kalkar. kim bilir belkide buna sebep olursunuz.

Dediğim gibi tarayıcıyı yapanların ellerine sağlık. Çok hoş ve farklı olmuş.

yandaki bookmarks gereksiz gibi ve alanı çok daraltmış. bir tuş ile o kısmın kapanıp açılması iyi olur illede olacaksa. ve orası bookmarks yerine history kısmı olsa daha iyi olur gibi geliyor.

bir arkadaşn dediği gibi sekmeleri taşıyabilsek ps deki gibi süper olur oda. ki görünümden bu izlenimi uyandırdı bende :)

sayfaların adreslerini ve yahut title kısımlarını göstermek seçeneğide olabilir. ister adres ister title seçer.

arama motorunuzdaki oylama kısmı güzel olmuş. ancak sadece oturum açanlar oylama yapabilirse zararlı siteleri kullanıcıda seçebilir. hatta tonla algoritmadan kurtarıp kullanıcı oylamalarını varyasyonlar arasına katabilirsiniz gibi geliyor.