Merhaba blueffect teklifin için teşekkür ediyorum, düşüncelerinde haklısın ancak biz yaptığımız ve şu anda hazır olan şeylerden bahsediyoruz. Çalışmaları sürüyor elbette kısa vadede üstün kötü bir çalışma ile aceleci davranarak çıkarmak yerine bu konuda yaptığımız çalışmaları duyurarak yapılmış olan işlerin önemini arz etmek istiyoruz. Bunda herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyoroum. Elbetteki bu senin haklı olduğun gerçeğini değiştirmiyor ama bu güne dek geliyoo için söylenen herşeyin asılsız iftira ve karalamalardan ibaret olduğunu bir çok kişi gördü. Dilerim bu konularda söylediğimiz herşeyi başarılı bir şekilde ortaya koymamız için sizlerde yanımızda olursunuz.

tekrar teşekkürler.

Ek Olarak: henüz prototip aşamasında olan bu kabinlerin içerisinde tamamen Türk ürünleri bulunacak.
Gelinux işletim sistemi Linux tabanlı bir yazılım olacağı gibi açık kaynak kodlu geliştirmeye kapalı olarak çalışmalarına devam edecek.

Değerli Tikkafalı her bir çalışma şu aşamada var olan ve sürekli olarak geliştirilmeye devam eden çalışmalar, Türkçem yeterince iyi değil bunun için özür diliyorum olabildiğince düzgün yazmaya çalışsam da uzun yıllar Yurt Dışında kalmış olmamdan dolayı bazı cümleler düşük olabilir. Ancak Türk insanının yazılarımı anlayabileceğini düşünerek ve yazılardaki ayrıntıları değilde projenin geneline bakarak değerlendirme yapacağına inanıyorum. Elbetteki olumlu yada olumsuz bir çok eleştiri olucaktır ancak her koyun kendi bacağından asılır

Ek Olarak:
Ayrıca merakımdan soruyorum, bağımsız bir arama motoru projesinin sayfasında Facebook, Linkedin, twitter linkleri neden var ? yarın büyüyüp kendi sosyal ağ projelerinizi yazacak olsanız millete alay konusu olmaz mısınız ?


Yukarıda bahsetmiş olduğun konuyu anlıyorum elbetteki bu gibi durumlar olabilir, ancak biz data analiz etmeyi, analiz ettiğimiz datayı işlemeyi Semantik Web üzerinde çalışmalarımızı ve BigData konusunda geliştirmeleri yaparken, bir kaç kişinin daha önce sayfasında bunlar vardı diye alay etmesine kulak asacak kadar düşünceli değiliz. İnsanların ağzı torba değil ki bağlayalım değil mi? Bırakalım istediğini konuşsunlar. Önemli olan sonuca kimin ulaştığı. Her maçta iyi oynayan kazanmıyor sizinde bildiğiniz gibi Gol'ü kim atarsa o kazanıyor.