Değerli Tikkafalı öncelikle ben teşekkür ediyorum olumlu ve anlayışlı yapınız için, en azından anlayan kişiler ile konuşmak bizi de rahatlatıyor. Bu bağlamda yaptığımız çalışmaların takdir görmesi bizi mutlu ediyr. İkinci olarak Adsense için rakiplik olmasada elbette bizimde reklam sunucumuz olucak. hatta çalışanların büyük kısmı engelli vatndaşlarımızdak oluşucak. Böylece ciddi bir istihdam da sağlamış olacağız çeşitli seminerler ile reklam sisteminin çalışma modelleri ve müşteri ilişkileri anlatılacak kolay bir iş değil zaman alıcak bir süreç ama başaracağımıza inanıyorum. Sizlerinde destek ve önerileri ile tabiki

Ek Olarak: Değerli EmreMerakla bekliyorum ayrıca api hizmetini verecekmisiniz? sorusuna cevap olarak elbetteki ilerleyen dönemler için çeşitli api heizmerlerimiz olacak ancak şu aşamada önce başarılı bir sonuç almak için çalışıyoruz. Arama kalitesi Ekibin'nin kurulmasının hemen ardından Api ve Çeşitli kaynakların uygulamalara hazır hale getirilmesi için gerekli tüm çalışmaları başlatacağız. Ülkemiz için başarılı bir çalışma ortaya koyacağız buna yürekten inanıyoruz. Az önce'de söylediğim gibi sizlerinde samimi öneri ve destekleri ile.

Ek Olarak: Ücretli üyeliği farketmemiştim. Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum.

Sektördeki pastadan ufak bir dilimle piyasaya girmeye çalışan bir firma için çok yanlış bir hareket olmuş. Belli başlı giderleriniz v.s tabiki vardır ancak bunun için ücret talep etmeniz daha çok başta iken bencede olmamış.

Sizin yaptığınız 2 aylık bir webmaster forumuna ücretli üyelik kılmak gibi bişey...

Not: Projenize saygım sonsuz ve destekliyorumda ama işte...


Değerli androidvagonu bununla ilgili cevabı vermiştim ama dediğim gibi geçmiş dönemler için düşünülmüş ancak yeni dönemde yer almayacak bir uygulama. Bu nedenle az bi sabır bekliyorum sadece kısa sürede kladırma işlemini yaparak duyuru yapacağım. Tekrar ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum.

İyi forumlar