Buray bey sizin yapmış olduğunuz bu projeyi emin olun bir John, Adrine veya Arkadiy yapsaydı şuan bizim insanlarımız bu projeyi övüyor olurdu. Saygı ve hürmetler.
1. Kimse projeyi yerden yere vurmuyor. Burada biraz sirkelenin isterseniz.
2. Konuya eleştiriler olacak tabii ki. Ne yani türk sistemi diye insanlar yanlışları eleştirmesin mi ?
3. Yıllardır bu cümleyi duyuyorum. Ama bu cümlenin sahipleride iyi biliyor ki, Yabancı kuruluşlar hem hizmetin kalitesini sunuyor hemde bir şeyleri eksik olarak yayına sokmuyor. Siz biraz profesyonel kullanıcısınız. Şuanda kullanıcı odaklı çalışan kişiler iyi bilir ki bir çok aramada insanlar " yabancı " kelimesini kullanıyor. Çünkü, adamlar hizmetin kalitesini sunuyorlar hemde eksik iş yapmıyorlar. İki kuruş kazanmak içinde rotasından vazgeçmiyorlar. Bu kadar arama motorları arasında Google neden lider konumda bunuda hiç düşündünüz mü ? Google'yi geçtim, sektörün en dipte motoru bing'in dahi özelliklerini yerle bir edecek özellikte türk arama motorları var mı ?
Kusura bakmayın kimse isimlere göre övgüler yağdırmıyor. Yapılan işe göre övgü yağdırıyor.
Mesajım konuya ait değil. Genel manada konuştum.