Merhaba Weebci okurları,

Bu yazımızda sizlere PR6 kaliteli backlink kaynağı olarak nitelendirdiğim manta.com hakkında bilgiler aktaracağım.

Manta.com aslında Şirketlerin kendilerini tanıtabileceği, iletişim bilgilerini paylaşabileceği web kaynağıdır. Firma profillerinin yayınlandığı bu web sayfasına üye olarak sizde manta.com adresinden backlink kaynağına sahip olabilirsiniz. Emin olun buradan web sayfanıza gelen bağlantılar google arama motoru gözünde kaliteli backlink sınıfına girmektedir. Alexa Dünya sıralaması 866 olan bu siteden backlink almak ayrıcalık olsa gerek.



Manta.com adresinden backlink almak için öncelikle manta.com adresine giriş yapıyor sağ üst köşede yer alan Sign Up butonuna tıklıyoruz.



Daha sonra karşımıza gelen üye kayıt formunu dolduruyoruz ve Join Manta butonuna tıklıyoruz.



Join Manta butonuna bastıktan sonra manta.com bizi direkt olarak profil sayfamıza yönlendiriyoruz. Profil ismimizin sağ tarafında yer alan edit yazısına tıklayarak manta.com sitesinden kendimize ait url uzantısı alabiliyoruz.



Weebci sitesi olarak http://www.manta.com/m/weebci urlsini almış bulunmaktayız. Sayfanın en altında yer alan Links to yazısının sağ tarafında yer alan edit yazısına tıklayarak profilimize url ekleyebiliyoruz. Bunun yanı sıra facebook, twitter ve linkedin sosyal medya ağlarımızı da manta.com ‘a entegre edebiliyoruz.



Bitmedi :) Manta.com ile içerik girebileceğiniz interaktif bir bölümde mevcut. Bu bölüm aracılığıyla alt sayfalarınızın da backlink almasını sağlayabilirsiniz.



Değerli okurlarımız bu ve buna benzer tüm backlink kaynaklarını facebook grubumuzda sürekli paylaşacağız. Umarız faydalı olabilmişizdir.

Facebook grubumuz: https://www.facebook.com/groups/seotures/

Kaynak: http://weebci.net/pr6-backlink-kaynagi-manta/