Daha önce telefon toptancılığı yapmış biri olarak general mobile markasını kesinlikle önermiyorum . GM bütün telefonları 3. sınıf çin malı ürünler kalkıp 600 700 lira o telefonlara vermek akıl kârı değil . Sadece ses kalitesinden bile anlayabilirsiniz kulak tırmalar , bütün donanımları çabuk arıza yapar çünkü gerçekten kalitesiz parçalar kullanılarak yapılır. 50 60 liralık çin malı telefonlar ile aynı mikrofon hoparlör tuş takımı anten yapısını kullandığını çok iyi biliyorum.
F/P ürünü olabilir ama dayanıksızdır kalitesizdir sadece kağıt üzerinde F/P ürünü denebilir.
Yeni modelleri takip etmediğimden bende çevremde arkadaşlarıma sordum ne kullanıyolar ne kadar memnunlar gibi . Xperia L kullanan 2 arkadaşım var çok memnunlar , üstelik sony en dandik telefonunda bile malzeme kalitesinden ödün vermez 5. sınıf parçalar kullanmaz için rahat eder.
Bende ortalama aynı bütçe ile bişeyler bakıyorum henüz aklıma yatan bişey bulamadım . LG nexus 4 en iyi seçenek gibi duruyor ya da samsung s3 . Xperia L den bi gömlek üst sınıflar sonuçta
F/P ürünü olabilir ama dayanıksızdır kalitesizdir sadece kağıt üzerinde F/P ürünü denebilir.
Yeni modelleri takip etmediğimden bende çevremde arkadaşlarıma sordum ne kullanıyolar ne kadar memnunlar gibi . Xperia L kullanan 2 arkadaşım var çok memnunlar , üstelik sony en dandik telefonunda bile malzeme kalitesinden ödün vermez 5. sınıf parçalar kullanmaz için rahat eder.
Bende ortalama aynı bütçe ile bişeyler bakıyorum henüz aklıma yatan bişey bulamadım . LG nexus 4 en iyi seçenek gibi duruyor ya da samsung s3 . Xperia L den bi gömlek üst sınıflar sonuçta
general mobile kalite konusunda bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
öneri olarak nexus 4'te tercih edilebilir.