KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhabalar arkadaşlar teknoloji sitesi için bir domain düşünüyorum ama uygun mu değilmi açıkçası işin içinden çıkamadım bir türlü :) teknolojis diye düşünüyorum birde teknokip diye hangisi daha iyi olur ? gerçi sitede içerik önemlidir isim değil ama sonuçta isimde kalıcı ve marka isim olmalıdır diye düşünüyorum.
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Artık tekno ile başlayan domain almak çok zor hale geldi. Bir çok domain alınmış. Bu arada teknotelevizyon.com domainimi satıyorum. 1 ay önce aldım. İstersen uygun fiyata verebilirim.
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
teknokip daha güzel. boştaysa tenojix de olabilir
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
bence teknolojis güzel :) daha kolay markalaşır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence bu tarz domainler ile başlamak maça 1 - 0 yenik başlamak gibi. insanların google'a google yazarak googla girdiği bir dönemde domainin pekde önemi yok diye düşünüyorum. önemli olan kaliteli işe yarar içerik. (blog siteleri için)
İçeriğin kaliteli olduktan sonra farklı isimler seçebilirsin. misal frontal; insan beyninde bulunan bilinçli düşünme lob'udur. güzel bi slogan ile işe başlayabilirsin.
ben bir blog veya site hoşuma gittiğinde twitterdan veya facebook'dan takibe alıyorum hiç olmadı yer imlerine ekliyorum. yoksa nerden aklıma gelecek teknolojis. dün ne yediğini unutuyor insanlar.
Kolay gelsin başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçeriğinize güveniyorsanız illa teknolu olmasına da gerek yok. Alakasız birşey dahi olsa kulağa hoş gelen, akla kazınan bir domain tercih edin bence.
Örnek olarak IGN.com'u verebilirim size. Dünyanın en büyük oyun inceleme/haber sitelerinden biri ama domain'e baktığınızda kısaltma sadece. Şu an ise otorite haline gelmiş durumdalar çünkü gerçekten kaliteli bir site.
1 kişi bu mesajı beğendi.