Merhaba değerli WMA üyeleri,

Bugün kendimin de kullandığı Wordego.Com Reklam ağına nasıl kayıt olacaksınız ve web sitelerinize nasıl reklam alacaksınız birazcık ondan bahsedeceğim.Resimli olarak anlatacağım anlatıma geçmeden önce wordego'nun özelliklerinden ve verdiği parasal miktardan bahsetmek istiyorum.

[color=#800000]Reklam Yayını Alacaklar İçin Wordego Özellikleri :[/color]

Performansa Dayalı Kazanç
İçeriğe Dayalı Hedefleme
Konum Hedefleme
Yeniden Hedefleme
Yeniden Pazarlama
Gerçek Zamanlı Raporlama

[color=#800000]Reklam Verecekler İçin Wordego Özellikleri :[/color]

Kişiye Özel Reklam
İçeriğe Dayalı Hedefleme
Konum Hedefleme
Yeniden Hedefleme
Yeniden Pazarlama
Gerçek Zamanlı Raporlama

Wordego reklamlarını aldığınızda gösterimden ve tıklanmadan para kazanabilirsiniz. Bu gösterimler ve tıklanmaların %25 ile %75 'ini kazanabilirsiniz.

Reklamlardan elde ettiğiniz gelirler ziyaretçileriniz,sitenizin içerikleri ve reklamları gösterdiğiniz yerlere göre otomatik olarak belirlenmektedir.

Bu kısa girişten sonra İsterseniz

[color=#800000]Wordego.Com'a Nasıl Üye Olunur ? Nasıl Reklam Alınır ve Verilir ? sorularına cevap vermeye başlayalım.
[/color]
İlk önce aşağıda ki linkten Wordego'ya giriş yapıyoruz.

http://www.wordego.com

Siteye girdiğimiz basit bir arayüzle karşılaşıyoruz aşağıda ki resimde ki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.



Burda karşınıza iki seçenek çıkmaktadır. Birinci seçenek sitenize reklam aldığınız yerdir diğer seçenek ise reklam verdiğiniz yerdir. Türkçe bir site olduğu için zaten hemen anlarsınız :)



Biz reklam almayı anlattığımız için ilk seçeneği seçip tıklıyoruz.Tıkladıktan sonra karşımıza böyle bir ekran gelicektir.




Burda gerekli alanları dolduruyoruz. Kurumsal ve bireysel olarak iki tane seçenek vardır bir kuruluş iseniz kurumsal seçeneğini seçiniz yok kişisel bir siteniz var ise bireysel seçeneği seçenerek gerekli alanları doldurun.

Daha sonra "[color=#FF0000]Kullanım Şartları ve Koşulları[/color]" seçeneğine tik atıp "[color=#FF0000]Hesabımı oluştur[/color]"a basınız ve kaydınız tamamlanmıştır.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra karşınıza böyle bir ekran çıkacaktır.



Kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-mail adresine girerek doğrulama linkine tıklayıp hesabımızı doğruluyoruz.Kırmızı şerit içeresinde gösterdiğim yere tıklıyorsunuz.





Doğrulama linkine tıkladıktan sonra karşınıza böyle bir ekran çıkacaktır.Burda ki süreyi bekleyebilir veya hemen üsteki linke tıklayıp hesap panelinize girebilirsiniz.




Evet kısaca Wordego'ya Yayıncı olarak kayıt olduk karşınıza yönetim paneli çıkacaktır buradan aşağıda ki resimde belirtiğim kırmızı şeritte ki butona tıklayarak Wordego'ya web sitenizi ekliyorsunuz.



Web sitenizi ekledikten sonra sitenizin onaylanmasını bekliyeceksiniz. 24 saat içerisinde size olumlu ya da olumsuz olarak geri dönüş yapacaklardır.

Eğer olumlu geri dönüş yaparlar ise aşağıda ki resimde kırmızı şeritle gösterdiğim yerde sitenize eklemeniz gereken reklam kodlarının yer aldığı bölüm gözükecektir.Hesabınız onaylandığı zaman bu butonu görebilirsiniz onaylanmaz ise bu butonu göremeyebilirsiniz.Eğer Gösterdiğim buton gözüküyorsa tıklayarak reklam kodlarını alabilir istediğiniz boyutta ki reklam kodlarınızı sitenize ekleyebilirsiniz.



Bu butona tıkladığınız zaman karşınıza böle bir ekran çıkacaktır ve buradan sitenize eklemek istediğiniz reklam boyutlarını seçip hemen altında çıkan kodları alarak sitenize ekleyebilirsiniz.



Evet arkadaşlar Wordego.Com'a kayıt olmayı ve reklam almayı resimli olarak anlattık.Bundan sonrası artık size kalmış,konumuz burda bitmiştir arkadaşlar.Hepinize hayırlı kazançlar dilerim.

İyi forumlar.

Demo Site ve Kaynak :

http://forumhaz.com/konu-sabit-wordego-com-a-kayit-ve-reklam-alma-resimli-anlatim--1459.html