Pchocasi.com Detaylı Analiz Sonuçları;

Sosyal Medya tarafında kullanıcıların hergün milyonlarca erişimleri,yazıları ve birçok konuları bulunuyor.Google yaklaşık 6 ay önceden belirttiğimiz Google Plus’un önemi birkez daha bizleri haklı çıkarttı.Google Plus üzerinden yapılan paylaşımlar arasında öne çıkanlar,Google arama sonuçlarında da direkt olarak gösterilecek.

Google Plus etiketi olarak ifade edilen yeni özellik Google ile Google + arasında direkt arama sonuçlarına yansıtılacak.



Birçok Seo Uzmanı Yanıldı

Önceden Google Plus ile tartışma konuları birçok kez meydana geldi.Google Plus‘ın Facebook gibi olacağı ve buralarda insanların kullandıkları ihtiyaçlarına göre resim,müzik,ses ve görüntü gönderebildikleri platform olacağını belirtmişlerdi.Fakat tüm bunların hepsi olurken Facebook gibi olacağını hatta geçeceğini belirten kişiler birkez daha yanıldılar.

6 Ay önce belirtmiş olduğumuz Google Plus +‘da her paylaşımın almış olduğu +1 sayesinde popülarite artarak arama sonuçlarına ilişkilendirileceğini belirtmiştik.Fakat Bazı Seo çalışanları bu konuda hemfikir olmamalarına rağmen tamtersi olacağı kanaatini getirmişlerdi.

Şimdi ise Google bu yeni özelliği sayesinde Google Plus’un daha fazla kullanılmasını hedefliyor.Arama sonuçlarında bu tür paylaşımları görmek için etiket eklemek gerekiyor.Google Plus’da etiket eklemek için ise “#etiket” şeklinde yapılması yeterli oluyor.

KAYNAK