2 yıldır ATSPACE kullanıyorum çok da memnunum, yıllık 120 tl'ye sınırsız hosting ve bant genişliği veriyor. Özellikle cadılar bayramı döneminde muhteşem indirimler oluyor. Ben ilk hosting hizmetimi ATSPACE'den aldım, Cadılar bayramı indirimi esnasında 6 aylık hosting paketini 6 tl'ye almıştım :)
Avrupa lokasyonlu sunucuları var sürekli e-posta bildirimleri geliyor en ufak birşeyde. En sevdiğim olay ise sürekli destek hizmetinin açık olması. Her konuda yardımcı oluyorlar.
Nadiren de olsa server problemleri olabiliyor. Kısa süreli erişim sıkıntıları gibi. Ama 2 yıl içinde 2-3 defa başıma geldi onlar da 2-3 saatlik sıkıntılar.
Avrupa lokasyonlu sunucuları var sürekli e-posta bildirimleri geliyor en ufak birşeyde. En sevdiğim olay ise sürekli destek hizmetinin açık olması. Her konuda yardımcı oluyorlar.
Nadiren de olsa server problemleri olabiliyor. Kısa süreli erişim sıkıntıları gibi. Ama 2 yıl içinde 2-3 defa başıma geldi onlar da 2-3 saatlik sıkıntılar.
bende hostgator kullanıyorumda bende de server hatası oldu yeni bir hosting arıyorum cpanel var