onur33 adlı üyeden alıntı

Hocam film sitesine de reklam vermiyor adsense kuralları gibi kuralları falan mı var

Benim sitemde w@rez konular mevcut ve film olarakda konular mevcut herhangi bir şekilde uyarı vs almadım ancak kesin birşeyde söyleyemem. Kullanım Şartları ve Koşullarını kayıt olurken okursanız orda net cevaplar bulabilirsiniz. Ben hepsini okudum ve klasik herzaman kullanılan tabirler mevcut telif haklarıyla korunan mataryalleri içeren siteler kabul edilmez vs diyorlar ama benim siteme bakarsanız anlarsınız.

Benim sitem genel olduğu için kabul etmiş olabilirler,sizin siteniz direkt olarak film indirme veya izleme üzerine kurulu ise kabul etmeyebilirler kesin olmamak kaydıyla söylüyorum... Siz yine de bir başvuru yapın bakalım olumlu mu olumsuz mu sonuç olacak bu konuda geri dönerseniz diğer arkadaşlarında kafasında ki sorular kalkacaktır.

Ben sadece kayıt olma ve reklam almayı anlattım konuda detaylı bir anlatım değil o yüzden özür dilerim bunun için ama ileride daha derinlere inerek aktarabilirim sizlere.

İyi forumlar.