-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
Tutar site ama şöyle bir şey belirtmek isterim.Yani buna benzer bir site yaptım insana mutluluk veriyor böyle güzel bir çalışma okul ile bağlarının zamanla kopması ile o site sana çok yük olacak bunu unutma onun için yol daha yakın girme böyle bir siteye...
İyi çalışmalar
1 kişi bu mesajı beğendi.
...
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de okula başlarken aynı şeyi düşünerek alanadını almıştım ancak 3. yılıma giriyorum ve ne bir hevesim kaldı ne de yol katedebildim. Forum yada sosyal ağ scripti kurup bir ortam oluşturmayı düşünüyordum ancak hem beraber çalışacak birilerini bulamadım hem de diğer akradaşlar da değinmiş zaten; bu günlerde Facebook her şeye yetiyor, biraz gereksiz olurdu yapsaydım da. Fakat ısrarla elimde tutuyorum belki bir şeyler çıkartırım bir gün diye.
Uzun lafın kısası eğer beraber çalışabileceğin biri varsa girebilirsin bu işe, öbür türlü bir süre sonra hevesin kaçıyor. Verdiğin emek boşa gitmesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benimde Facebook'ta okulla ilgili 3 yıldır aktif olan sayfam var. Mezun oldum fakat okuyan öğrencilerden seçip yönetici yapıyorum ve sayfayı aktif tutuyor... Eski mezunlar gelip sınıf arkadaşlarını aramak için mesaj atıyorlar, yardımcı oluyorum fakat yapılabilecek sınırlı olduğu için fazla zaman harcamaya değmez.
Mezun olduktan sonra okul adına dernek açıp, ilgili site kurabilir ve buluşma, pilav günü vs etkinlikler düzenleyip duyurabilirsin. Yine de bu işten maddi kazanç pek sağlanacağını düşünmüyorum, ziyaretçisi de pek olmayacağını varsayarsak yıllık (domain-host) 20-30 lira giderin olur.
iyi.
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Domain var geçen sene aldım .org biraz ucuz host da ücretsiz takılırım. Bir de okuldaki grubun adminiyim 400 üye var okulda da popüler biri sayılabilirim hayırlısı umarım tutar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ne olursa olsun eğer zamanını çok boşlamayacaksa yap.
Yap ki tecrüben olsun, en azından amacını gerçekleştir.
Dünya paralar kazanmasanda takılır zamanını geçirir, belki bilgilenir belkide link vs satarak ufaktan para kazanırsın.
Severek yapılan çoğu iş başarıyla biter en azından amaç gerçekleşir :)
Başarılar dostum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
En azından okul radyosu gibi birşey kurabilirsin :)
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yerel anlamda büyür. neden büyümesin. insanlar artık fb ye alışkanlıktan giriyor. ya da birilerini tavlamak için.
misal bi itiraf kısmı koyulabilir. bir günlük olabilir. bu gibi şeyler. yerele ağırlık vermek iyidir. bir fb olmayabilir belki ama yinede iş yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bu işin aynısını ben Hacettepe'de yapıyorum ve geri dönüşler de oldukça sağlam. "Beytepe Yaşam Rehberi" diye aratarak bulabilirsin :)