-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yük. Makina Müh.
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'de henüz yapılmamış bilişim ve internet ile ilgili, yabancı örneği olan yada olmayan yeni fikirler üzerine tartışalım.. Burada üretilen fikirleri hayata geçirmek isteyen arkadaşlarımız bile olabilir..
Buyrun sizce Türkiye'de hala denenmemiş online girişimler neler? :rolleyes:
yeni bi teknoloji Geliyoo ..
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence denenmemiş bir alan yok. Sorun Türkiye'deki alanların eksikliği değil, kıyaslandığında kalite eksikliği var.
7 kişi bu mesajı beğendi.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
fikir dünyanın en pahalı ham maddesidir kimse sahip olduğu bu değerli fikirleri paylaşmaz diye düşünmekteyim.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şahsen denenmemiş olan binlerce fikir olduğunu düşünüyorum bana bunu düşündüren şey ise herşeyi bildiğimizi zannetmemiz ancak hiç bir konuyu iyi bir şekilde bilmemeiz. Dünya'da 8 milyar insan var ve 8 milyar insanın 3 milyarı intenet we mobil sistemleri kullanıyor. Bu pazar gittikçe büyüyor. Türkiye'de internet girişimi olarak yapılmamış binlerce çalışma var. Dilerim yakın zamanda Dünya'nın gelişmiş ülkelerini yakalama fırsatımız olur.
Fikir konusuna gelince: Telif Hakkı Koruma Yazılımı (İnternet üzerinde telif Hakkı Koruması) Bunun için yapılması gereken önemli bir çalışma olabilir. Ülkemiz'de bu konuda henüz bir çalışma yok olanlar ise yetersiz. İnternet üzerinde browser üzerinde bir çalışma yapılabilir. Geliyoo Browser'da var ancak ne kadar yeterli olucak bunu zaman göstericek.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yük. Makina Müh.
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 bin dolarcık verince paylaşıyorlar ama..
hatırlatma tabiki hayata geçirmeyi planladığınız ya da planlama ihtimilaniz olabilecek fikirleri yazmanızı isteyemeyiz sadece internet üzerine fikir alışverişinde bulunabiliriz diye düşünüyorum.
mesela benim yapmayı düşünmediğim ama aramızdan birilerinin beğenebileceği bi fikir, bir çok alışveriş sitesi var ama sadece oyuncak veya sadece evcil hayvan satışı yapılan bir e-ticaret modeli var mı ülkemizde yoksa böyle bir sitede güzel olabilir.
yeni bi teknoloji Geliyoo ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Yapılacak her şey yapıldı ve yapılacak bir şey kalmadı" diye düşünmek ufkunuzun dar olduğunu gösterir. Bana kalırsa yapılabilecek şeylerin daha yarısı bile yapılmadı. Bunda kimsenin aklına gelmemesinin yanı sıra teknolojik imkanlarında payı var.
Benimde maddi ve ekipsel imkanlarım olması durumunda dünyada çok popüler olan bir sitenin Türk versiyonunu yapma isteğim var. Fakat şu anda imkansızlıklar yüzünden hayata geçiremiyorum. Şimdi açıklamama nedenim ise bir gün imkanımın olacağına dair umudumdur. Aynı şekilde bir çok arkadaşta bu ve bunun gibi nedenlerle kafalarındaki projeleri açıklamazlar.
10 bin dolarcık verince paylaşan olur çünkü kafalarında ki proje 10 bin dolar getirecek mi getirmeyecek mi bilinmiyor ama açıklayınca 10 bin dolar geleceği garanti ve bu birazda ihtiyaç meselesi. Yani garantici düşünmenin ve ihtiyaçların bir sonucu. Aynı şekilde Google'da ilk başlarda İngiltere'ye yatırımcı aramaya gittiklerinde, yatırımcıların 2 milyon dolar vermeleri durumunda Google'ı satmayı düşünmüşler ;)
3 kişi bu mesajı beğendi.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com