-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım artık vergilendirme veya ödemelerden kesinti tarzında uygulamalar gelecek. TL para birimine geçişin bir sebebi de bunlar olabilir diye "tahmin" ediyorum.
FBI
Çok gizli servisten.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci/İhracat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geliri düşük bir hesapta değişiklik yok, aylık ödeme alınan hesapta TL'ye çevrilmiş. Tedirgin olmaya başladım şimdi...
▌Objection your honor! ▌
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar yukarda belirttiğiniz çalışmaların tamamı para politikaları ile alakalı bir durum, kesinlikle hesaplarla yada diğer konuar ile ilgili değil, her ülkenin değeri üzerinde kazanç kriterleri hesaplanıyor ülkeler para birimleri üzerinden işlem yapılmayan çalışmaları desteklemiyor. Dolayısıyla Türk lirasının da satılması gerekiyor satılan türk lirası değer kazanacağı için TL olarak global pazarda yerini alıyor. Bunun Adsense ile ilgili olmadığını sadece para politikaları kanun maddeleri ile alakalı olduğunu bilmenizi istiyorum. Dış kaynaklı bir kurumun Türk Lirası alarak Kendi parasını satması gerekicek böylece TL değer kazanıcak. Bir çok pazarda bu değişim yapıldı. Artık TR'de satışların tamamı TL üzerinden gerçekleşicek kelime değerleri tl üzerinden kayıt altına alınıcak TBM (Tıklama Başına Maliyet) kriterleri de bu yönde. Daha derin bir konu banka hesaplarınızı bağlıycaksınız ve direk olarak banka hesaplarınıza yatırılacak. Artık çek gönderme olayları tamamen ortadan kalkıyor. Çünkü ciddi teslimat sorunları gecikmeler ve global de şikayetler oluştu bu nedenle bu sisteme geçildi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eşikler Vergi Bilgileri Girişi Adres Doğrulama Ödeme Şekli Girişi Ödeme İptal
Türk Lirası (TRY) Yok 10 TL 0 TL 100 TL 10 TL
Görüldüğü üzere ödeme eşiği 200 TL değil 100 TL arkadaşlar 200 TL'yi nereden çıkardınız acaba? ben mi fark edemedim ?