Atassh adlı üyeden alıntı

şans oku, smart724, parmağını burnuna sok, dişini çek, adamı vur, korsanı öldür, gibi reklam çeşitleri yok umarım :) bıktırdı arkadaş ya.

Malasef, oyunların reklamları mevcut...sineği en hızlı sen vur,uçağı indir tarzı reklamlar mevcut :)

TRonepiece adlı üyeden alıntı

Şu 0.25'lik banner hangisi onuda söyleyinde bizde ekleyelim D:


Altına çizerek söylemek istiyorum birkez daha kesin bir değer diye söylemedim ben bu sisteme kullanmaya başladım ve 1,5-2 ay sonra gelen raporlarda 0,25 kuruş kazandığım belirtiyordu ben buna dayanarak söyledim.

Firma bazlı bir reklam sistemi olduğu için firmalar özel fiyat teklif ediyor olabilir yani kendi reklamlarının daha çok çıkmasını sağlamak amacıyla böyle özel teklifler vermiş olabiliyor.

Şuan Wordego'dan bir mail geldi o maili aynen aktarıyorum...


Değerli Yayıncılarımız,

Sizlere daha zengin içerikli ve daha kazançlı reklamlar sunabilmek için, dünyanın önde gelen reklam networkleriyle işbirliği anlaşmaları imzaladık.

Bu sayede, bugünden itibaren; Google, Criteo, AppNexus ve OpenX reklam portföylerine Wordego üzerinden doğrudan erişebilir ve Wordego'nun "Gerçek Zamanlı Açık Artırma Sistemi" sayesinde web sitenizde her zaman en kazançlı reklamların gösterimini yapabilirsiniz.

Bu avantajdan yararlanmak için, yapmanız gereken tek şey Wordego reklam kodlarını web sitenizin en popüler reklam alanlarına yerleştirmektir.

İlgi ve desteğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla
Wordego Ekibi

Not: Google reklam networkü, yayıncılarına bir sayfada en çok 3 adet Google reklamı gösterme imkanı tanımaktadır. Wordego ve Google işbirliği, Wordego'ya yayıncı networkünde bir sayfada en çok 4 adet Google reklamı gösterme imkanı tanımaktadır. Wordego, yayıncılarının Google ile olası işbirliğine saygı çerçevesinde, bir sayfada en çok 1 adet Google reklamı gösterimi yapmakta ve 4 olan reklam sınırına riayet etmektedir.



Sadece Wordego ağında ki reklamlar değil,google reklamlarıda wordego ağı üzerinden sitenizde yayınlanmaktadır bu reklamlarda sadece günlük olarak 4 tane olarak sınırlı :)