Sevgili Dean kardeşim, (*)
Hayranı olduğum siyah Impala arabanın içerisinde arkandan gelen doğa üstü yaratıklara karşı “hassiktir” deyip gaza yüklendiğin o zamanları, çoğunlukla kullandığın Colt marka silahınla yaptığın hamleleri, Sam’e olan düşkünlüğünü ve esprili anlayışını, yemek yemeyi sevmeni ve kurabiyesiz yapamamanı, kadınlara olan düşkünlüğünü ve Sam’i kendine benzetememeni, Sam’in kısmaya çalıştığı ama senin sonuna kadar açtığın ve özellikle Impala’nın camına oturup dinlediğin o metal müzikleri, olgun duruşunu ama çocuksu yapını ve Impla’na “bebeğim” diye seslendiğin sahneleri çok özledim.

Sevgili Sam kardeşim,
İlk zamanlar yakışılıklı bir uşaktın ama sonradan bozuldun. Malum, sabah akşam dışarıda olunca insan bakımını aksatabilir. Sorun yok, bendensin. Sevgilin öldükten sonra sen değiştin ve şu seni kan ile besleyen kadından sonra bir haller oldun. 8. sezonun sonunda üçüncü testi yapmaktan vazgeçmiştin ama her halükarda ölecektin. Yapsaydın keşke. İnsanın o kadar çok yapmak istediği şeyi yapamaması ne kadar kötü, biliyorum. Hem sen, kanından kan verdin be Sam. Olsun. Umarım 9. sezonda iyileşirsin. Şu Dell Inspiron 6000 model ve markalı bilgisayarını hala kullanacak mısın bilmiyorum ama sana yakışıyor. Ama bir tablet al, taşıması daha kolay olur. Yada Galaxy s3 tavsiye ederim. Güzel telefon.

Sevgili Castiel abi,
Sana kardeşim demiyorum çünkü karizma abidesi meleksin ya. Herkese bu nasip olmaz. Normal durumlardaki mal gibi duruşun beni gülmekten kırıp geçiriyor. Özellikle çok şanslı birisin. Özel olarak üretildin yani. Perguatory’den nasıl çıktığını hala bilmiyorum. Kafan çok karışık, kendin sorunları çözmeye çalışıyorsun ama yapma gözümün içi, birlikten kuvvet doğar. Dean’i nasıl kuzu kuzu dua ettirdiğine hayran kalıyorum. Mesela ilk araba ziyaretin, ilk kadın dergilerine nasıl baktığın, ilk konulu film izleyişin aklıma geliyor. Mesela Dean ile ikinizin şu repliğini hiç unutamam.

Tv’de konulu film sesleri gelmektedir:
Castiel: Neden kıza şaplak atıyor?
- Dean ve sam kafayı çevirir garip garip bakar. Cass kafasını onaylar biçimde sallayarak;
Castiel: Büyük bir suç işlemiş olmalı…
Dean: Dostum erkeklerle dolu bir odada ****o izlenmez.
Castiel: Neden?
- O esnada kafasıyla aşağıya bakar ve yüzü kızarır.
Dean: Harika şeyi de kalktı!

Şu krem rengi pardesün, salaş giyimin ve bakımsız halin ile sen bir mükemmelsin adamım. Umarım seni parlayan melek öldürücü ile pıçaklamazlar.

Malum, Supernatural 9. sezon çok yakında yayına girecek. 8 Ekim’de yayınlanacak olan dizinin ilk bölümü 9 Ekim’de türkçe altyazı olarak düşer ve o gün sabaha karşı izleriz diziyi. Özledim ya kerataları. :)
(*) Okunuşu: Sevgili din kardeşim. Espriyi kest :)

Orjinal yazı: http://mehmetcabar.com/supernatural-9-sezon-icin-mektup/