Merhabalar. 2009 yılından beri İnternet programcılığı ve özellikle Web Tasarım konusunda çalışmalar yapıyorum ve başladığım günden itibaren destek vermeyi, destek olmayı benimsemiş birisiyim. Kendi sitelerim (forumlarım) tutmasada büyük forumlarda yüksek rütbelere kadar ulaşmış ve verebildiğim en iyi desteği vermiş bulunuyorum. Üniversite'ye hazırlık nedeniyle forum işlerini bıraktım ve blog açtım. Blog konusunda sıfır bilgiye sahip birisi olarak kendi çapımda şu an makalelerimi yazıyorum. Bir konuda sıkıntı yaşıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

HTML konusunda baya bilgim var ve HTML hakkında makaleler yazmaya başladım. Şimdilik bir makale yazdım ama devamını getireceğim. Fakat ilk makaleden sonra bir kanıya vardım ve videolu ders çekmeye karar verdim ancak araştırma yaptığımda çok fazla videolu ders olduğunu gördüm. Hem kendi adıma hemde blogum adına video çekmek istiyorum ama tutar mı bilmiyorum. Sizce makalelere mi devam etmeliyim ? Yoksa videolu derslere geçmeli miyim ? Daha önce birkaç tane videolu ders çektim, zevkli bir iş ama dediğim gibi tutar mı kararsızım. Videolarımdan bir tanesi +1.800 izlenime sahip, diğeri ise +800 izlenime sahip. Herhangi kötü yorum veya aşırı büyük dislike yok. Hatta +1800'de 2 like, 1 dislike var. Tek dislike'a sahibim.

Birkaç yorum gelecektir farklı kişiler farklı yöntemler gibi ama benim kesin cevaplara ihtiyacım var. Çok fazla uzatmadan yorumlarınızı bekliyorum. Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.

İyi forumlar. :)