KarakayaEmre adlı üyeden alıntı

Merhaba

Peki Videolu Dersin illa sesli anlatımla mı yapılması gerekiyor.Yani videoda text dosyası açılıp söylenecekler oraya yazılsa kullanıcı yine izler mi?


Video derken tam takır hocam. Sesli, hd kalitede düşünüyorum. Sistemimi ona göre kuracağım.

Batuhan adlı üyeden alıntı

Bence de şöyle resimlerle (abartıya kaçılmadan tabii ki), güzel bir anlatımla ve iyi örneklerle zenginleştirilmiş bir anlatım videodan iyidir. Şahsen mesela C#'ta bir controlün kullanımını araştırırken videolu derslere hiç girmiyorum, makalelere şöyle bir göz atıp istediğim kısmı okuyup geçiyorum. Hem zamandan tasarruf oluyor, hem de videolu ders yapanların yarısından fazlası bu işi bilmiyor, izleyici de sıkılıyor haliyle.

Uzun lafın kısası: Stabil Makaleler.


Bu fikirde çok iyi, mantıklı geldi. Eğer video çekme gibi bir durumum olmazsa böyle yapacağım. Yani o anki zamanda video çekemezsem dediğiniz gibi makalemi veya konumu zenginleştireceğim. Teşekkürler hocam.

demreli adlı üyeden alıntı

Video olacaksa sesli olmalı hocam o şekilde hem size yazık hem izleyene


Katılıyorum hocam. Aynen dediğiniz gibi olacaksa sesli olmalı :)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Video'nun kalitesine bağlı hocam. Sadece görüntü olarak demiyorum, uslubunuz, ses tonunuz ve konuya hakim olup empati kurarak anlatılan bilgi. Bu konular bence video çekerken dikkat edilmesi gerekilen şeyler. Bunları sağlayacaksanız tutar. Ayrıca yukarıda dendiği gibi konusmanızın txt dosyasını da paylaşırsınız, oradan da takip edebilir veya hızlıca bilgiye ulaşabiliriz. Umarım düzgünce anlatabilmişimdir kendimi :)


Yaşım büyük değil. O yüzden ne kadar iyidir veya benden büyük kişilere göre nasıl performans sergilerim bilmiyorum ama elimden geldiğince en iyisi yapmaya çalışırım. Konuşmanın tıpa tıp aynısını direkt .txt dosyası haline getirip sunabilir miyim ? Orası biraz meçhul ama söyleyeceklerimi önceden kenara yazarım ve not defteri halinde paylaşırım ancak öyle olabilir. Yorumunuz için teşekkür ederim.


Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. :)