-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Arkadaşlar bu sabah itibariyle bilgisayarıma virüs dolayısıyla format atmak zorunda kaldım. Çok uzun yıllardır avast'ı memnun bir şekilde kullanıyordum. Ancak son bir haftada sürekli farklı virüsler ile baş etmek zorunda kaldım. Online alışveriş ve bankacılık işlerini bilgisayarımdan yoğun olarak yapmamdan dolayı artık ücretli bir antivirüs programı satın almak düşüncesindeyim. Konuya bir anket açarak alabileceğim antivirüs programlarını ekledim. Kullanan arkadaşların oylarını ve önerilerini dinlemek istiyorum.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hepsini boşverin gidin orjinal bi windows8 işletim sistemi satın alın içinde antivirüs programı otomatik yüklüyor şuanda bende bu şekilde updateleriniz de açıksa tadından yenmez bir bilgisayarınız oluyor.
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
dtdesign adlı üyeden alıntı
hepsini boşverin gidin orjinal bi windows8 işletim sistemi satın alın içinde antivirüs programı otomatik yüklüyor şuanda bende bu şekilde updateleriniz de açıksa tadından yenmez bir bilgisayarınız oluyor.
Microsoft'un sitesinde normali 315 prosu için ise 539 yazıyor. Sabah bakmıştım ona ama ödeyebileceğim bir ücret değil bu maalesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kaspersky kullandım hocam fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum. Antivirüs değil de Internet Security almıştım ben. İnternette gözle görülür derecede yavaşlama oldu. Bazen bir siteye girdiğimde beyaz ekran geliyordu ve artık baya baya canımı sıkmaya başladı bu. Ben de Eset'e geçtim tekrar. Eset çok iyi, öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Aslında forumlarda en çok kaspersky destekçisi görmüştüm ama dediğin gibi hız sıkıntısı yaşadığını söyleyenlerde çok eset için ise pek sıcak değilim. Eset çok hızlı bir program ama sadece işe yarama virüsleri engelliyordu 1-2 sene önceki sürümlerinde. Şu anda ne durumda tam bilmiyorum ama iyice araştırmadan eset'e yanaşmayı pek düşünmüyorum aslına bakarsan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kaspersky'den başkası yalan bana göre açıkcası. Yıllardır kullanıyorum, çok memnunum. Artık 'kasıyor, sistemi yavaşlatıyor' gibi şeyler de geri de kaldı. :)
+ Bitdefender da iyidir.