-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde 2 adet Domain var.
grafiktasarimim.com ve webyazilimim.com .
Grafiktasarim.com şuanda satışta ve en az 3000 $ teklif sunulmasını istiyorlar.
Haliyle bizde türküz oralara o şekilde bir para harcamayacağız.
Aslında benim grafiktasarimim.com adresine kurmayı planladığım bir projem var.
Ama bunu kurmak ayrı bir mesele, ciddi hitler ve adsense gelir kaynağı olabilir diye düşünüyorum.Ve belkide bu projeyi gerçekleştirebilecek kişiyle ortak birşeylerde yapılabilir.Yada bana fikir verebilirsiniz.
Bu Domaine Üyelik Sistemi yaparak özellikle Youtube'dan çekilecek Videolarla derslerin yayınlanmasını düşünüyorum.Ayrıca iconfinder diye bir site var.Ne yazıkki Grafik Tasarımcılar her alanda icon ihtiyacı duyduklarında ihtiyacı karşılayacak bir türkçe icon sitesi yok.Belki site içerisinde iconfinder işleyişinde bir icon arşivi olabilir.Diğer domaine ne kuracağımı bilmiyorum.Fikirlere açığım,teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
grafiktasarimim.com için size bir fikir vereyim;
bence insanların yaptıkları tasarımları sergileyip yorumlar alabileceği bir platform olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
grafiktasarimim.com alan adının yazılışı,uzunluğu,söylenişi, seoya uyumlu olması. biraz sıkıntılı, projeye başlarken akılda kalıcı kolay yazılabilir ve birazda kısa domain kullanmak lazım geldi bana.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şöyle diyim 6 harfli konusuyla fazla alakalı olmayan 6 aylık bir sitem, domaini anahtar kelimesi ile aynı konuda olan siteler arasında google aramalarında 8.sırada. olayı bu açıdan da değerlendirebilirsiniz.