Merhaba, bu gün sizlere tarayıcılar için yapılmış en iyi eklentilerden birinden bahsedeceğim, Adblock Plus. Web sitelerinde açılan reklamlar, oradan buradan çıkan pençeleri bilirsiniz, gerçekten berbat olabiliyorlar ve sinir bozucular. Bu reklamları açılmaması için engellemek mümkün, Adblock Plus ile tarayıcınızda istemediğiniz bütün reklamlardan kurtulabilirsiniz

Ne Gibi Yararları Var?

Web sitelerinde bulunan reklamlar Adblock Plus ile engellenebilir, bu hem sinir bozunu durumların önüne geçer hem de sitenin daha hızlı açılmasını sağlar. Reklamlar engellendiğinde tarayıcıya yüklenmeyeceği için sayfa çok daha hızlı açılacaktır. Hemen hemen her reklama engel koyabilirsiniz, bunun yanı sıra reklamlarını görmek istediğiniz sitenin sadece o siteye mahsus olmak üzere reklamlarını görmek için ayarlamalar yapabilirsiniz.

Hangi Tarayıcılarda Kullanılır?

Chrome, Firefox, Opera tarayıcılarını destekler, yani Adblock Plus en çok kullanılan üç tarayıcı üzerinde entegre edilebilen bir uygulamadır. Bu üç tarayıcı için ayrı ayrı indirme ve kurma bağlantıları vereceğiz, sizlerde oradan buradan çıkan reklamlardan bıktıysanız, virüslü reklamları görmek istemiyorsanız veya sadece güvendiğiniz sitelerin reklamlarını görmek istiyorsanız Adblock Plus eklentisini indirebilir, tarayıcınıza basit adımlarla kurabilir ve virüs dolu reklamlardan, açılır pencerelerden kurtulabilirsiniz. Daha hızlı gezinti gerçekleştirmek için, virüslü reklamları engellemek için Adblock Plus tarayıcı eklentisini önermekteyiz. Eklentiyi indirmek ve kurmak için 3 adet bağlantı vereceğiz, kullandığınız tarayıcıya göre seçiminizi yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Chrome-Firefox-Opera için ayrı ayrı bu uygulumayı indirebilirsiniz.

[CENTER]Chrome Adblock PlusFirefox Adblock Plus – Opera Adblock Plus

[/CENTER]

Kaynak: http://www.hiperaktifteknoloji.com/reklam-iceren-sitelerden-biktiniz-mi.html