lostyazilim

sitem için seo

27 Mesajlar 4.294 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

alcaysalih alcaysalih Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Bu konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum . Şu ana kadar birçok blog açtım ve hep aynı şirketle çalıştım . Bunun amacı kendi ilçemde olması ve bir sorun olduğunda sadece mail yerine direk fiziksel olarak ta iletişime geçebilmemdi .

Sitenizde neredeyse 200 adet backlink var .

Kelimeleriniz ise genel de e-beybi olarak ayarlanmış.Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim çok saçma kelimeler ön plana çıkarılmış.

Üstelik siteniz daha bir yıllık olmsına ragmen neredeyse 50 bin index almış. Bununla alakası var mı _ Tabiki yok çünkü benim bazı bloglarım 20 30 index alırken bile sizin şuanki alexa seviyenizdeydiler.

Görünüş olarak seo için çalıştığınız firma veya kişi backlink olayını güzel tutmuş fakat herşey backlink ile bitmiyor , güzel bir link şeması olması gerekiyor böyle işlerde , bebek üzerine açılmış bir siteye(domain) gidip linkservisi.com gibi acayip yerlerden link alırsanız zaten ilerlemez ve gerilersiniz.

Daha söylenicek birçok kusur bulabilirim size , ama buakdar uğraşmaya gerek yok bu indexlere göre pr değerinizin artması gerekiyor fakat hala 0 . Piyasada bu işi yapabilen , adam gibi firmalarla çalışabilirsiniz çünkü çok zor kelimeler değil yükselmek sitediğiniz kelimeler . "Bebek alışveriş" kelimesinni araman ma oranıda çok düşük arkadaşların dediğigib bir ayda yükselebilirdiniz bu kelimelerde . Yen ibir firma ile niş kelimelere yoğunlaşın . Mesela "bebek arabaları , bebek elbiseleri, bebek oyuncakları" gibi kelimelerin aranma oranı daha yüksektir .

Sizinle hiçbir bağım olmadığı halde sitenizin araştırmasını yaptım ve size durum bildiriyorum . Merak ettimde 6 aydır seo çalışması yapan birisi size hiç rapor verdimi , durumlardan haberdar etti mi ?
contentwriter

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

BlacKStorM BlacKStorM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam Sitenizin Seo Değeri Kocaman Bir 0 Çalışma Yapan kişi İle Çalışmayı Bırakıp Profesyonel Biri İle Çalışma Yapmalısınız. sizin Sitenize Seo Diye Birşey Yapılmamış Adamın Tek Yaptığı Backlink doldurmak Olmuş Heryere. oda hiç bir işe yaramaz ilerleyeceginize daha gerileyeceksinizdir bu konuda.

Ben Bugune Kadar Olan Tecrübelerime dayanarak bunu Söyleyim size.

Çalışmanızı Yapan Kişi Bu Konuda Hiç bir Şey Bilmiyor.

PHPBOT.NET Haber Botu Servisi

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
6 aylık seo çalışması yerine 6 tane içerik sitesi kurup bunlardan link çıkışı yada reklam yapsaydınız şuan hiç bunları soruyor olmazdınız. Tek bir siteyle bu piyasada tutunmak zor. Link alsanız nereye kadar alacaksınız o yüzden en mantıklı seo kendi yaptığın seo... çünkü google linklern kalıcığını daha çok önemser.

Bugün birçok firma piyasaya girmeden önce webmaster forumlarından siteler satın alıyorlar yada büyük sitelere ortak olmaya çalışıyorlar. Bunun amacı sadece kuracakları ana siteyi çabuk piyasaya sokabilmek. Yoksa hiçbir rakip size link vermez dizin sitelerinde herkesin linki var zaten artık.

Yani 1 değil birçok site ile bu işe girmek gerekiyor. Aylık uçuk rakamlardan link alıp daha sonra parasını ödeyemeyip bu linkler kalktığında eskisinden daha kötü durumlara gelmekten iyidir.

adem123 adem123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 10 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
seo kimsenin tekelinde değildir seo deneme yanılma yöntemlerini kullanarak başarıya ulaşılır seo bilen illaki tasarım bilmesi gerekmez ben kendi çapımda seo işleri yapıyorum iddalı değilim geçen aylarda hiç birşeyden anlamayan birine yardımcı oldum adam şimdi istediği kelimeyi birinci sayfaya getiriyor beni çok rahatlıkla geçebiliyor

Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı

http://goo.gl/ZhW1nH
wmaraci
wmaraci

dihack dihack WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 50 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
Normalde sizin kategorinizde bir site 1 ay gibi bir zamanda kelimelerde çıkması lazım ama 6 ay çıkmaması ve birde geriye gitmesi kimle çalışıyorsanız hemen iletişimi kesip daha güvenilir biri ve işini iyi yapan aldığı parayı hak etmeyi bilen biriyle çalışmanız gerekmektedir.

En iyisi budur sizin için önerim budur.

Biz aldığımız işlerde 1 ay zorluk derecesine göre kelimelerde ilk sıralamalara hemen alıyoruz.

Prof Kurumsal Seo Hizmetleri

YasinErkan YasinErkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seo Founder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad y** e**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Ali dayı ali dayı bi' gece de yedin tarlayı :))
1 ay da site çıkartacak olan adam ya Mat Cutts' un emmoğludur ya da hacklink yapacaktır.

harddepo harddepo İlginizi çeken içerikler Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 59 / 71
  • Ticaret 11, (%100)
bende bir not yazmak istedim
google seo dostu siteler

Kimse Google’da birinci sıra garantisi veremez.
Sıralama garantisi veren, Google ile “özel ilişkisi” olduğunu ileri süren veya Google’a "öncelikli gönder" hizmetinin tanıtımını yapan SEO’lara karşı dikkatli olun. Google için öncelikli gönderme yoktur. Aslında bir siteyi Google'a doğrudan göndermenin tek yolu URL Ekle sayfamızı kullanmak veya bir Site Haritası göndermektir. Bunu hiç kimseye herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmadan kendiniz de yapabilirsiniz.

Okumak isteyen olursa işte link

Seocu diye geçinenler için

www.kirlipanda.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al