Jih4d adlı üyeden alıntı

Seo kumar gibidir, oyun biter arada kartlar karıştırılır. "Doğal olarak kastım google beni seviyooo" martavalına devam edin. Haftaya sıralamalar tekrar normale dönünce şunu yaptım olmadı bunu yaptım olmadı demeye başlarsınız :)


Hocam sizin çok gereksiz bir özgüveniniz ve gereksiz bir "terbiyesiz" uslubunuz var bunu belirteyim öncelikle. Hem düşünür hem hacker hem seocu hem linuxcu olunca böyle oluyor sanırım. İnsanların emekleriyle oluşturdukları siteleri ele geçirmek ve escort'culara link satmak pazarlamak da cabası.Hayırlı işler diyeyim size.Bol kazançlar. Hack veya diğer ıvırzıvırları öğrenmek isteyen cyber-warriora gider. Size de orada takılmanızı tavsiye ederim. Sanal cihad yaparsınız(hack biliyorsunuz ya ondan). Burada efendi gibi iş yapmaya bir şeyler öğrenmeye çalışan,tartışma ortamında fikir beyan etmek isteyen insanlara kötü örnek olmamanızı da rica ediyorum sizden. Neyin çabasıdır bu yani ? Hacklink yapıyorsanız,yapabiliyorsanız, ve bu işte gerçekten iyiseniz; forumlarda kendinizi tatmin etmek yerine para kazanmaya odaklanın derim. Gereksiz yani. Bilmiyorum anlatabildim mi.

Saygılar.

Ek Olarak:

dihack adlı üyeden alıntı

SeO gerçekten zorlaştı ve bu konuda kimseye söz veremiyorduk artık hiçbirşey sözlüyemiyecek duruma geldik ama şükürler olsun daha hiçbir müşterime mahçup düşmedim allah düşürmesin ; Dürüst olan herkesin işi rast gitsin.

Google un da yaptığı bu seo yok adwords var.mantığı kalıplaştırılması.Ama yine diyorum istikarlı çalışılırsa , sürekli düzgün bir seo çalışması olursa adwordsden daha iyi olucaktır.Ben bunu yaşayarak görüyorum müşterilerimden allaha şükür.

Kusura bakmayın sormak zorunda kaldım aranızdaki bir mevzuymuş açıklık getirilmiş oldu.Ne olduysa artık aranızda iyi çalışmalar dilerim.


Hocam mevzu falan yok burasi bir forum ve fikrimi beyan ettim olay bu.