Merak etmeyn Adobe Flash ve html5 destekli bir browser css 3 çalışmalar içinde gereken destek mevcut. Elimizden geldiğinde kullanıcı için kolaylık sağlıycak çalışmaları ekliyoruz. Özel site ekleme ve entegrasyon alanları bulunuyor sürekli girilen siteler için ise kendi eklentini oluştur adlı bölümden bunu yapabileceksiniz. banka şubeleri için özel girişler ssl güvenliği ve SSL güvenliğinin verdiği Adobe Flash hatalarını ortadan kaldırıcak bir dizi çalışmamız bulunuyor. Flash hataları eğer sayfada ssl varsa çoğunlukla göreceğiniz hata modelleri ancak Geliyoo Browser Adobe Flash'ı saiyeler içerisinde render ederek html5 olarak göstermeyi başarabiliyor bu çalışmalar tamamlandığında dilerim istemiş olduğunuz tüm zellikleri Browserda çalıştırabiliriz.

Tekrar teşekkürler.

Ek Olarak:

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Herhalde onlarca kez cevapladınız aynı soruları hocam, sıradışı bir öneri söyleyeceğim Buray bey; imzanıza 'yeni indexler ve yeni tasarımlar yılbaşında yayınlayacağız' yazsanız çok daha güzel olmaz mı?

Zaten o vakte kadar bir şey yapmayacağınızı söylemiştiniz. Konuyu webmaster araçları istek ve öneriler olarak açıyorsunuz ama hafta(lar) önceki aynı soruları hala cevaplıyorsunuz. Yılbaşına kadar bekliyoruz söz verdiğim gibi reklamınızı da sitemde yapacağım daha çok kişiye duyurmak için, iyi çalışmalar :)


Değerli Süha arkadaşların soruları beni sıkmaz bir çok kişi belki konu içerisindeki yazıları okumak yerine aklında olana ilk ağızdan cevap almak isteyebilir bu nedenle cevaplamak benim için sorun değil bir kaç saniyemi alan bir durum. Wmaracı'da bu konuda vesile oluyor. Webmasterlar'ın konuya olan ilgisi de beni mutlu ediyor. Çalışmalarımız bu güne kadar Türkiye'de gerçek manada yapılmamış çalışmalar laf ile değil de icraat ile burda olduğumuzu her soruya layıkı ile cevap vererek belirtmemiz gerekiyor.

Bir çok arkadaşımız ilk çıktığımız zamanki konuları tekrar gündeme getirerek "itibarsızlaştırma" (yeni bir kelime ama doğru bir kelime) çabasında olabilir bizim amacımız bunlara kulak asmadan doğru bildiğimizi değerli webmaster arkadaşlarımzla paylaşmak. Biz kimseden üstün olma çabası içinde değiliz bizim önce kendimize kanıtlamamız gereken bir çalışma Geliyoo sonrasında ise değerli Türk halkına ve Webmasterlara kalıyor iş. Dilerim daha çok soru ve öneri alırız.

İlgin alakan ve samimiyetin için teşekkür ediyorum süha başarılar.