e-ticaret ile uğraşan birisi olarak yapman gerekenleri yazıyorum.
1- şahıs şirketi açman gerekiyor şahıs şirketleri öyle teferruat istemeyen birşey küçük bir ofisin olması yada hom ofisin olması yeterli bunun için yani vergi mükellefi olman şart birde fazla bir maliyeti yok 300 TL civarında bir harcaman olur.

2- şahıs şirketini kurduktan sonra kargo firması ile anlaşma yapman gerekiyor kapıda ödeme olarak anlaşmalarında kargonun belirleyeceği bir ücret yani kargo ücreti haricinde senin anlaşmana bağlı olarak 3 tl 4 tl 5tl gibi ücretlerle kapıda ödeme alıyorlar.

3- sizce bu alışveriş sitesi tutarmı:! sana tutar yada tutmaz diyemeyiz bu sizin azminize uğraşınıza bağlı sizin söylediğiniz ürünleri internet üzerinden satan firma sayısı yüksek. yani sizi çok ciddi bir rekabet bekliyor. bu ürünler yerine ilginç ilgi çekici ve internette rekabeti fazla olmayan ürünler keşvedip satışa sunmak daha mantıklı yani sizin hevesinizi kırmak istemem ama satmak istediğiniz ürünlerin rekabetinin büyük olduğunu bilmenizi ve zamanınızın bir çok kısmını bu işe harcamanız gerektiğini bilmeni isterim. tabiki sadece el ilanı dağıtmak adwords reklamlarını vermekle olmaz.

ayrıca bu işe başlamak için kapıda ödeme ve şahıs şirketini kurmakla bitmiyor birçok detay çıkacak karşınıza. sorun oldukça cevaplamaya çalışıyırım şimdiden hayırlısı olsun.