likloknet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
merhaba arkadaşlar aklımda tasarladığım projem için bir alan adı aldım ve bir host alığ wordpress kurdum ve projemi 3 ayda günlük 150 tekil hit + pr 1 e kadar taşıdıktan sonra bi salaklık yapıp blogger'a yönlendirdim ve yaklaşık 3 aydır blogger da yayında fakat bir başkası aynı alan adının başka bir uzantısını alıp wordpress'e kurmuş acaba arama sonuçlarında benim önüme geçebilir mi diye korkuyorum ve sitemi wordpress'e tekrar taşımalımıyım sizce yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site adresini ve rakibinin adresini görmeden kimse bir şey diyemez.Çünkü wordpress gerekli çalışma yapılırsa blogger kadar iyi seo performansı koyabilir
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
63, (%100)
rakibinden 1 ay ön desin içerik olan web site olarak sizi geçmesi zor ama imkansız değil tabi. bence bir daha wordpress geçmeyin benimde blogger sitelerim var e-ticaret yaptıgım sıralamalarda çoğu wordpress sitesine göre daha yukarda.
sitene gerekli seo çalışmalarını yaptıktan sonra gerisi geliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ya bilemiyorum Blogger ile bir şeyler denedim pek iyi sonuç alamadım, aynı şeyi wp ile denedim her şey çok daha hızlı oldu (her şey varsayılan ayarlarda)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
google bloggerda çok kısıtlama yapıyor. hiç seo ayarı yapmadan blogger a 4 5 post girdim ertesi gün index sayısı etiketler dahil 10. wordpress te de aynı şeyi yaptım ertesi gün 33 index vardı tavsiyem wordpress blogger la bir yere kadar gidebilirsin devamını getiremezsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.