expresstasarım adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar sorunlu olmayan birşey var mı ? Web Tasarım, SEO, Grafik Tasarım ben bu 3'ünüde bir fiil yaptım.Sorun yaşamadığım bir tanesi bile yok.Web Tasarım'da tekrar tekrar birşeyler yapmak zorunda kalıyorsunuz, paranızı geç alıyorsunuz.SEO'da parayı kimse geri alamaz ister sözleşmeli ister sözleşmesiz..Zaten sözleşme yoksa yasal bir yükümlülükte yoktur.Fatura yoksa sözleşmeninde hükmü yoktur..Bana para verdiğini kanıtlayamaz..Garanti veren elemanlara ayar oluyorum ben..1 saniye sonrasını garanti edemeyiz adam gitmiş Google'da 1.sıra garantisi veriyor..
Katılıyorum size, elbet hack.link ile de ilk sıraya gelinir fakat uzun sürmez. işte seo'dan anlamayan zenginlerden koparmaya çalışan sözde seo uzmanı bozuntuları bunlar. Bir arkadaş vardı, herkesin bildiği baya ünlü SEO danışmanına (ismini vermeyeyim burda) SEO yaptırmış, memnun olmamış tabi, ortada sözleşme yok, sen anlamazsın, biz SEO'yu yaptık, rapor da vermek zorunda değiliz demişler. İşte böyle insanlar da maalesef parayı aldıktan sonra güle güle derler, kendi sitelerine çalışma yaparlar o para ile, sonra da vaaay profesyonel SEO uzmanıymış bunlar derler maalesef birçok kişi.
Hocam hayırlı sabahlar, İstanbul'da oturuyorum o yüzden girişiminiz için destek olamayacağım ama bir sorum var. Seo kelimesini içeren başka jenerik domain yok muydu?
hayırlı sabahlar, arama motoru kavramı diye de sırf sizin gibiler için logoya sığdırdım hocam. sizin gibiler yüzünden İngiltere de kraliçenin ismini değiştirsinler o zaman :)