Haydut adlı üyeden alıntı

Son kez bir şey yazmak istiyorum,

Sizin gözünüzde domainin bi anlamı olmadığını görüyorum ve çok büyük bir yanlışa düşmüşsünüz.

Projeniz güzel, ama domaine bile yatırım yapmadıysanız diğer şeylere yatırım yaptınız mı, yapar mısınız bilemem.

K.gelsin.


değerli Haydut, domain tabiki ratsgele seçilen birşey değildir. böyle bir kanıya aratırma yapmadan varmak ne derece gerçekçi bir eleştiridir bunu buradaki arkadaşların yorumuna bırakıyorum ve daha öncede kısaca, başlıca sebeplerden birini konu içerisindeki cevaplarda yazmıştım fark etmemiş olabilirsiniz, içeriğe linke giderek ulaşabilirsiniz. http://wmaraci.com/forum/626507-mesaj28.html.

Görsel ve tema baştan aşağı yenilenecektir, bunlar göze çarpsa da küçük hatalardır biz şuanda sistemi ve algorirmayı geliştirmek ve güçlendirmek üzerine ar-ge çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu başlık altında webmaster ve site yöneticilerinin bir arama motoru ve diğer hizmetlerinden neler beklediğine dair ihtiyaçları belirleyip bize ait olan sistemimizi kullanıcılarımızın isteklerine cevap verecek farklı servisleri geliştirmek adına yoğunlaşılmasını hedeflemiştik.

Öneri, eleştiri ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkürler bu konudaki fikirlerinizi almaya devam edelim, yardımcı olan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.

saygılarımızla