-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence, sıkılmadan saatlerce oynanabilecek bir strateji oyunudur. Online olarak da oynanabiliyor. Bakalım yenisinde de aynı hazzı verebilecek mi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben bu oyunun hastasıyım hocam gerçekten strateji oyunları arasında bu denli sürükleyici bir oyun yok ama oyunun bugları olmasa tadından yenmiyecek. Şu atların ipleri getirdiler mi ki bu sürümde :) yani at sürüyoz fakat ip yok nasıl sürüyoz onu anlam verememiştim ufak bir ayrıntı ama benim gibi dikkatçi bir oyuncu için bu büyük bir sorun : ) :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yüzeysel bir detay daha söyleyim size oyunda köylere,şehire girdiğimiz halkın sadece yürümesi sorunu giderirseler çok güzel olur.
Yani elinde ekmek,odun,elme tırpan vs tarlada çalışanları, demir dövenleri vs görebilirsek bu oyunda m&b serisinin en iyi oyunu olacağından hiç şüphe yoktur.
Diğer oyunlarda demir dövme sesi geliyor ama demiri döven kimse yok göremiyoruz sadece etrafta dolaşıyor insanlar inş bunu bu oyunda düzeltirler gördüğüm kadarıyl resimlerden vs yine aynı gibi :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sanırım konuda birşey eksik oda video :)
http://www.youtube.com/watch?v=Bj04ZbtKCLw
videoda sesi anlamazsınızda görüntülerden vs birşeyler çıkartabilirsiniz grafik bakımında iyileşmiş oyun bu arada Steam üzerinden oyun Rusya,ABD'de satışa çıkarılmış ekimin sonu veya kasım ayında tüm ülkelerde satışa çıkacakmış..
İyi forumlar.