-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Merhaba arkadaşlar günlük 5$ yazan site bugün gelirlere bakayım dedim TL sisteminden haberim vardı ama baktığımda 5 TL yazıyor normalde 10 TL yazması lazım bu sorun ne kaynaklı fikri olan varmı
Referee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
44, (%98)
Google' ın bir karı olmasaydı TL' yi sokmazdı işin içine zaten. İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Referee adlı üyeden alıntı
Bu konulara kafam çok basmaz, hatam varsa düzeltin, adsense hesabınızda birikmiş 10 000 Dolarınız var, dolar 2 Tl desek .. 20 000 TL eder. ertesi gün dolar 2.5 tl olur siz paranızı çekmemiş olursunuz 25 000 TL eder. Bu 5 000 TL' lik fark sizin ekstra kazancınız olur. Türk Lirasında böyle bir durum söz konusu olmayacaktır. Şunu derseniz anlarım 5 000 Tl kimden çıkıyor. İster banka, ister google kimin problemiyse artık. Önemli olan benim 5 000' TL 'm. ;)
Not : Ayrıca ben arkadaşın 5$ 'ının 5 Tl olmasına değil, Google'ın Doları, Türklirası'na çevirmesine yorum yazdım.
Sizin mantığınızla düşünürsek, dolar siz çektiğinizde 2tl, sonrasında 1,60'a düşse 4000tl kâr etmiş olacaksınız o zaman hocam :rolleyes: Bence TL 'ye geçilmesi iyi oldu. Kesintilerimi daha rahat hesaplıyorum. TBM'de daha iyi oldu gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla arkadaşlar tl geçmesi çok kötü oldu eskiden en düşük yada genelde diyelim 0.9 tbm yazarken şimdi 0.9 tl yazıyor nedemek istediğimi anladınız sanırım bu durum bizim için kötü oldu hem paramızıda geç alıcaz gibi sınır 200 tl oldu :(
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz paranızı ha deyince çekebiliyor musunuz ki? Googlein ödeme günleri belli. Ayın 18inde "aaa dolar yükselmiş hemen çekeyim" diyemiyorsunuz sonunda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Referee adlı üyeden alıntı
Cevap veriş tarzınız hiç hoş değil, amacım tartışmak değil, forumda sürekli polemik peşinde olan arkadaşlar gibi olmayın lütfen. İyi forumlar ve iyi çalışmalar diliyorum.
Öncelikle ilk mesajıma verdiğiniz cevap, benim değil sizin tartışma ortamı yaratmak istemenizin bir göstergesi. Cevap veriş tarzımı size uydurmaya çalışırken ayarı kaçırdıysam afedersiniz. Iyi çalışmalar dilerim.