-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, az önce mobilden seo kelimesini arattım google'da. İlk sayfa son sonuç Sakarya Eczacılar Odası'na ait :D org.tr uzantılı bu site seo aramasında o sıradaysa bence hala dalgalanma bitmedi. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Ayrıca bu güncellemeden başka güncelleme görmediğim için ne zaman bitecek merak ediyorum. 2.haftaya doğru geçiyoruz. Normalde bu kadar uzun sürer mi? Koydukları yeni algoritma eski indexleri değiştiriyor mu? Yoksa yeni algoritmayla da sürekli oynuyorlar diye mi böyle?
Son olarak, Seo kelimesindeki sonuçların (normal bir kullanıcı olarak) 'seo nedir' sorusuna cevap vermesi lazım değil mi mantık olarak? Wiki sayfasının en üstte olması normal bence. Çünkü seo kelimesine yapılan diğer çalışmalar kullanıcı odaklı değil, sadece gövde gösterisi değil mi? Seo ile birleşen diğer kelimelerdeki sıralamalar asıl önemli olan değil midir? Bu bakış açısıyla Sakarya eczacılar odası da mantıklı çünkü.
Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Henüz bitmedi diye tahmin ediyorum. Dalgalanma ilk günlerindeki gibi şiddetli olmasa da artçı olarak devam ediyor şu an.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Google benle ne dalga geçti ya :)
Cumartesi 30K gördüm siteyi VDS satın aldım şimdi 5-6k :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhabir,Muhasebeci,Fotoğrafçı,
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ya arkadaş herkeste bir dalgalanma var bende herhangi bir tık bile yok :(
Yani olumlu hitler yerinde duruyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu google u dalgalandırsakda mı saklasak dalgalandırmasak da mı saklasak-bir insanın ilk mesajı da böyle saçma olmaz ki arkadaş :) yeniyim mazur görün :D
kısa filmleri ve senaryolarını bulabileceğiniz bir site:
www.yazalimcekelim.com
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Markalaşmış bir domaininiz yoksa ve kelimelerinizde ilk 500 sıralamasından çıktıysanız 301 yönlendirmesi yapmanızı tavsiye ediyorum, şayet mevcut domainle devam etmek istiyorsanız aşırı link alımı yapmadan anahtar kelimenizin geçtiği bir kategorinize çalışmanız kısa sürede etkisini gösterecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
son surat devam ediyor dalgalanma heryeri youtube facebook ve diğer otarite siteler almış
Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı
http://goo.gl/ZhW1nH