-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Benim 11 aylık Mobil Teknoloji forum sitem mevcut kendi çabalarımla 1k 'ya getirdim şuanda günlük 650 hafta sonu 850 civarında hit oluyor.
Artık Hit getirecek içerikleri bulmakta güçlük çekiyorum.
Rakip sitelerin içeriklerini inceliyorum hit getiren tüm konularını kendi sitemde özgün olarak yazıp yayınladım fakat daha içerik bulamıyorum.
ıvır zıvır konular çok olduğundan hepsini tek tek siteme yazıp eklemek uzun zaman ve sabır gerektiriyor.
Bu işin kısa yolu nedir? bir kaç gündür araştırıyorum aklıma tek gelen şey
bir tane anahtar kelimeleri söyleyen site buldum ziyaretçilerin hangi kelimelerle arama yaptığını söylüyor acaba o anahtar kelimeleri kullanarak içerik mi yazayım?
Aklına farklı bir fikir gelen varmı lütfen benimle paylaşabilirmi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Forumda bütün yazıları sen yazıyorsan tabi zor olur, üyeler de bu konuda yardımcı olurlarsa daha çok hit alırsın bence. Onun dışında tavsiye edebileceğim güncellik. Güncel gelişmeleri takip edeceğin yerler olsun. Anında sen de paylaş index alsın organik hitlerin artar kanımca. Daha tecrübeli kişiler yazarsa daha iyi sonuçlar alabilirsin tabi. Rakiplerine de bakabilirsin ayrıca.
Ek Olarak: Daha tecrübelilerden kastım, organik hitleri iyi olan kişiler yorumlarını yaparsa daha iyi olur :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
herkes ilgi alanına yazarsa açıkçası hangi konu hit çeker tahmin edip yazabiliyor.. Atıyorum benim site ekonomi kendimde ekonomi okuyup araştırdığım için kendi araştırdıklarımı yazıyorum türünden.. tabi benmde çok fazla hitim olduğu söylenemez ama sistem bu :)
ya da çok popüler herkesin bildiği konular alanlar hakkında yazarsınız örneğin android uygulamalar son zamanlarda iyice patlama yaptı ya da yeni bir iphone çıktığı zaman hemen hakkında yazılar yazmak ..
gencisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Kuaför
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takip ettiğim birkaç blog var. Orada kısa zamanda hit yapmış olan içerikleri özgün olarak yazıyorum. Bazende benim ilgimi çeken makaleleri yazıyorum, ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor :)