-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, ciddi söylüyorum acemi tasarımıdır göreceğiniz tema. Yaklaşık Mart ayından bu yana düzenliyorum, soruyorum, kendimce birşeyler yapmaya çalıştım. Sizin değerli yorumlarınız benim için çok önemlidir.
Saygı ve Sevgilerimle
Tema olan site:
www.vitaminsiz.com/index.php
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Basit ama hoş bir tema olmuş. Unutmayın, sadelik de şıklık katabilir. İllâ ki çok karışım olmasına gerek yok. Renkler ve arkaplan uyumlu, hoş bir footerla birleştirilmiş. Siteniz genel forum olduğu için bu eleştri yanlış kaçabilir ama çok fazla kategori var :) Sayfalarca aşağıya inmek zor oluyor biraz.
ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı
Basit ama hoş bir tema olmuş. Unutmayın, sadelik de şıklık katabilir. İllâ ki çok karışım olmasına gerek yok. Renkler ve arkaplan uyumlu, hoş bir footerla birleştirilmiş. Siteniz genel forum olduğu için bu eleştri yanlış kaçabilir ama çok fazla kategori var :) Sayfalarca aşağıya inmek zor oluyor biraz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum, bir çok kategoriyi silmek istiyorum fakat açık olmak gerekirse neyi sileceğimi bilmiyorum. Bir gün gözümü karartıp sileceğim komple temizleyeceğim, tekrar teşekkür ederim.
Saygı ve Sevgilerimle
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın lütfen, acemi birisi olduğumdan dolayı bir yerden esinlenmek istedim. İleride kendimi geliştirdiğim zaman kendim çizip birşeyler katabilirim forum siteme,
Saygı ve Sevgilerimle
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
çok kopya çekilmiş gibi...
Uğur Gündüz Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Evet kardeşim biraz öyle oldu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vitaminsiz adlı üyeden alıntı
Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum, bir çok kategoriyi silmek istiyorum fakat açık olmak gerekirse neyi sileceğimi bilmiyorum. Bir gün gözümü karartıp sileceğim komple temizleyeceğim, tekrar teşekkür ederim.
Saygı ve Sevgilerimle
Siz de silmeyin hocam, birleştirme yapın. Mesela Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne Denemeler-Makaleler kategorisi eklenebilir. Ansiklopedi bölümünde birkaç kategori birleştirilebilir. Örneğin; A-E Harfleri arası, F-J Harfleri arası, K-S Harfleri arası ve Ş-Z harfleri olursa 4 kısa kategori olur. Böyle ufak şeyler bile fark ettirir kendini.
ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı
Siz de silmeyin hocam, birleştirme yapın. Mesela Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne Denemeler-Makaleler kategorisi eklenebilir. Ansiklopedi bölümünde birkaç kategori birleştirilebilir. Örneğin; A-E Harfleri arası, F-J Harfleri arası, K-S Harfleri arası ve Ş-Z harfleri olursa 4 kısa kategori olur. Böyle ufak şeyler bile fark ettirir kendini.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum fakat silinmesi gereken kategorilerde mevcut forumda açıkcası, neden diye soracak olursanız Messenger kalmadı ve halen forumda kategorileri mevcut diğer dediğiniz şekilde dikkate alacağım.