akmova adlı üyeden alıntı

Ben wordpress'den yanayım nedenine gelince. Tema ve eklenti çeşitliliği inanılmaz fazla. Geliştirilebilirliği daha kolay ve blogger'a oranla daha orjinal, profesyonel görüntüsü var :)


Skandeniz adlı üyeden alıntı

WordPress der geçerim :)


Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

WP bloggerdan daha kolay anlaşılır ve kişisel olarak kullanılabilecek en iyi altyapıya sahiptir. Geliştirilebilir kod arşivi de her türlü yapıya uyumludur. Blogger'da ise sadece ana siteyi güçlendirirsiniz. Kendi blogunuza çalışsanız da bilgiler hep farklı kişileri yükseltir.

WP bu konuda tek geçilir


Hellyeah adlı üyeden alıntı

bu soruya bende cevap aramaktayım seo açısından eksikleri veya faydalarını tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa ona göre geçiş yapıcam


Ertug adlı üyeden alıntı

Üzgünüm, ne yazık ki seo konusunda hiç çalışmalarım olmadı.


bitirimci adlı üyeden alıntı

aaa o ne biçim soru tabiki wordpress


Ertug adlı üyeden alıntı

Kişisel bir sitenin geliri ne kadar olabilir sorusu ile düşünmeye başlayalım. Wordpress kurarsanız domain+hosting masrafınız olacak. Ama Blogger kullanırsanız hosting masrafından kurtulmuş olacaksınız. Üstelik Google kendi hizmetlerinden faydalananları sever. Ben olsam Blogger kullanırdım.


İsa adlı üyeden alıntı

Kişisel blogda bu kadar etikete ne ihtiyaç var hocam? :) Ayrıca sistemin getirdiği bir sınırlamayı aşmanın bir yolu olamaz.


Ümit Topcan adlı üyeden alıntı

Blogger olursa hosting v.s bir çok masraftan kurtulmuş olursunuz. Sadece 1 domain işinizi görecektir. Ki şuan Blogger'ın da Wordpressten eksik kalan bir yanı yok. Herşey yapılabiliyor. Blogger kullanabilirsiniz kısaca :)




Yusuf KISA adlı üyeden alıntı

Eklenti, tema bolluğu ve kolay kullanımı, geliştirilebilirliğe tam açık olması açısından wordpress 'i öneririm.


KDOGAN adlı üyeden alıntı

Benim tavsiyem Blogger :)


Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, son bir soru sorayım. Kişisel site için sizce hangisi daha iyi ?
http://sinemaist.com/
http://madambolam.blogspot.com/

Site isimlerine, içeriğine vs takılmayın sadece tema açısından fikrinizi almak istiyorum.. Film, dizi incelemeleri vs yapacagım bir site olacak bu ..