Herkese selamlar, ben bir forum hazırlamaya çalışıyorum. Hazırlarken biraz kendimden, biraz wmaraci'ndan(incelerken farkedersiniz), biraz diğer sitelerden esinlenerek birşeyler yapmaya çalışıyorum. İnşallah tamamlayabilirsem ücretsiz olarak ilk wmaraci.com'dan paylaşacağım. Konuyu buraya açmamın sebebi ise, sizlerin fikir ve önerilerinize ihtiyacım var;

İlk sorum sizlere devam etmelimiyim yoksa kötü başladık deyip bırakmalımıyım. Sorularım arasında en çok önem verdiğim sorudur. Bu soruya cevabınız devam etmememden yanaysa diğer soruları okumanıza gerek yok ve bunu konu altından belirtirseniz çok sevinirim.

İkinci olarak logoyu nere yerleştirirsem yerleştireyim bir türlü göze hoş getiremedim. En az 10 logo değiştirdim fakat bir problem var sanki, bir türlü yakışmadı. Bu konu hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum.

Son olarak footer konusunda nasıl birşey yapabilirim. İstediğim şey, özgün birşey olmasıdır. Birçok sitedeki footer yapısına baktım fakat işte benim footer'ım böyle olmalı diyemedim.

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Adres : Tıklayın