wmaraci reklam
tr.link

Birkaç öneriye ihtiyacım var.

3 Mesajlar 722 Okunma
acebozum
tr.link

Referee Referee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
Herkese selamlar, ben bir forum hazırlamaya çalışıyorum. Hazırlarken biraz kendimden, biraz wmaraci'ndan(incelerken farkedersiniz), biraz diğer sitelerden esinlenerek birşeyler yapmaya çalışıyorum. İnşallah tamamlayabilirsem ücretsiz olarak ilk wmaraci.com'dan paylaşacağım. Konuyu buraya açmamın sebebi ise, sizlerin fikir ve önerilerinize ihtiyacım var;

İlk sorum sizlere devam etmelimiyim yoksa kötü başladık deyip bırakmalımıyım. Sorularım arasında en çok önem verdiğim sorudur. Bu soruya cevabınız devam etmememden yanaysa diğer soruları okumanıza gerek yok ve bunu konu altından belirtirseniz çok sevinirim.

İkinci olarak logoyu nere yerleştirirsem yerleştireyim bir türlü göze hoş getiremedim. En az 10 logo değiştirdim fakat bir problem var sanki, bir türlü yakışmadı. Bu konu hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum.

Son olarak footer konusunda nasıl birşey yapabilirim. İstediğim şey, özgün birşey olmasıdır. Birçok sitedeki footer yapısına baktım fakat işte benim footer'ım böyle olmalı diyemedim.

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Adres : Tıklayın

googleasistan
reklam

Emrecany Emrecany Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 126 / 259
  • Ticaret 22, (%100)
kardeşim malesef bırakmanlısın tasarımın afedersin ama berbat boğucu ben bir internek kullanıcısı olarak genelde tasarımı güzel olan sitelerde geziyorum

Referee Referee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)

Emrecany adlı üyeden alıntı

kardeşim malesef bırakmanlısın tasarımın afedersin ama berbat boğucu ben bir internek kullanıcısı olarak genelde tasarımı güzel olan sitelerde geziyorum

Yorumun için teşekkür ederim, değerlendireceğim :)

Edit : Hatta hemen değerlendirerek dosyaları ftp'den kaldırıyorum. :D İyi forumlar.
Emrecany

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al