Süha Mete adlı üyeden alıntı

Hâllettik hâllettik az kaldı :D ben karar vermiyorum ama veriyorum nasıl mı? Sitede cidden emek varsa üç asağı beş yukarı anlarız değil mi? Yazıların içeriği olsun, site içi optımızasyonu olsun, seo ayarları olsun anlaşılıyor bunların çoğu. Bu tarz şeylere önem veren sitelerin reklamlarına ben tıklıyorum varsa tabi. Yorum bırakırım hatta aynı saat içerisinde iki üç yazıya yorum bıraktığım siteler var :D Bunlar onun işine yarıyor çünkü zaten hak etmiş, ziyaretçiye güzel bir site sunmuş.

He karar verdiğim kısım ise bazı zamanlar pek de önemsemediğim AdBlock aktif olarak gezebiliyorum farkında bile olmadan. Zaten aktif olmadığında da reklamlara gözüm takılmıyor orası ayrı. Ancak bazıları ziyaretçinin gözüne sokuyor biliyorsundur. Yazı okunmuyor neredeyse :D

İşte karar verdiğim kısım bu evet gösterim başına kazanç tarafı zarara uğruyor, ancak tıklama başı kazancına katkıta bulunuyorum. Benim AdBlock kullanmamdan daha önce web master'ın güzel site yapmış olması ana kriter.Zaten uyduruk/yavaş vs siteyse o reklama tıklanmayı beklemesin değil mi?

Tevekkül konusuna gelirsek, din konusunda bilgim var çok şükür, hafta içi her gün de ilerliyor o bilgim ;) Devamına özelden devam edebiliriz bu konunun. Kaldı mı anlaşamadığımız bir yer?


Her tarafı reklam olan siteleri bende hoş karşılamıyorum, dediğin gibi hemen hemen aynı şeyleri söylüyoruz ama arada ufak farklılar çıkıyor. O da artık normal :)

ozerx adlı üyeden alıntı

konu ne olmuş böyle :) @cybereye pm atıyorum.

Ek Olarak:

Hocam reklamlarımı göz yoracak şekilde eklemiyorum. Sayfa TO baya düşük, bir reklam yerleşimi yaratmak istiyorum sadece.


Hocam kusura bakmayın, konu amacından saptı da bu benim son mesajım tekrar özür dilerim...