matrax adlı üyeden alıntı

artikburada.com
eskiden sonuçlarda üstlerde çıkarken artık altlarda çıkmaya başladı ve hit acayip bir şekilde düştü 10k+ dan 500-600 lere.

Herhangi bir seo çalışması yapılmadı düzenli olarak günlük 5 içerik girilip devam ediyorum ama 500-600 hit için birşey yapasım gelmiyor içimden.

değerlendirirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.


ek olarak : bugün hitlerde bir değişiklik var saat şuanda 17:45 tekil hit 1100 bariz artış var yaklaşık 15 gündür 400-500 gidiyordu. Tek yaptığım değişiklik dün oldu o da video öncesi reklam ekledim ve .htaccess dosyasına

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} http://www.lienscash\.com

bu kodu ekledim

neden olmuş olabilir hit artışı?


Sizin durumunuzda önceki arkadaş gibi. Düşüş öncesi yaptığınız herhangi bir değişiklik olup olmadığını bilmemiz gerek. Önceki mesajlarda bu konuda yanıtım var. Onu inceleyin ve saydığım maddelerde sizinle alakalı bir durum olup olmadığını kontrol edin. Yine olmaz ise site adresinizi bana mesajla atın.

Ek Olarak:

lhteam adlı üyeden alıntı

Sitemin anasayfasını dediğiniz gibi ilişkilendirdim fakat taranan sayfalarda bunu yapmam imkansız . Ancak şöyle bir yol izleyebilirim . Ya taranan sayfaları googleye indexletmem . Bu sefer indexim az olur . Yada taranan sayfalardaki sitem ile alakasız kelimeleri googleye gizleyebilirirm . Bu konuda googleye mail attım . Sizce taranan sayfalardaki sitem ile alakasız kelimeleri googleye gizlemem banlanmama sebep olur mu ?


Ban sebebi olmaz. Ban almak kolay iş değil. Ayrıca emek ister.

Ek Olarak:

NDorteOrg adlı üyeden alıntı

Mesaj yollandı hocam.


Aldım birazdan yanıtlayacağım.