lostyazilim

Arabayı satıp bu projeye girmeyi düşünüyorum..

75 Mesajlar 10.705 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mbatuhan mbatuhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)

onur33 adlı üyeden alıntı

kendi paran üzerinden kazanıyorsan haram degildir o parayı kasmak için ugrastıysan faizini yemenden de sakınca yoktur öyle şey mi olur o zaman bankacılar büyük günahkar vay efendim faiz bindiriyorlar

size öncelikle http://www.msxlabs.org/forum/ekonomi/206182-faiz-nedir.html adresine gidip faizin ne olduğunu öğrenmenizi, ardından Kur'an-ı Kerim'deki faizle ilgili ayetleri okumanızı ve kafanıza göre fetva vermemenizi öneriyorum.

wmaraci
reklam

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

mbssahin adlı üyeden alıntı

size öncelikle http://www.msxlabs.org/forum/ekonomi/206182-faiz-nedir.html adresine gidip faizin ne olduğunu öğrenmenizi, ardından Kur'an-ı Kerim'deki faizle ilgili ayetleri okumanızı ve kafanıza göre fetva vermemenizi öneriyorum.

Hocam tamam sizbilirsiniz. Konuyu hortlatmayın bence daha fazla konuyu saptırmayalım

Kişisel Blog: www.onurr.org

mbatuhan mbatuhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)

ddrx7 adlı üyeden alıntı

hadi müslüman bankası kurun ozaman %0 faiz bindirin. bizede faiz vermeyin hiç.
kredi çekelim para yatıralım hiç faiz bindirmeyin bizede faiz vermeyin
ama yatırdığımız parayada dokunmayın sadece hesabımızda kalsın.
hocam yapmayın ya :D , faiz olmasa nasıl işler yürür?
Herkes ekmek yediği kapığı savunur aslında adsense (youtube) ve bazı reklam firmaları türkiyeye vergi ödemez ama biz onlara vatan haini demeyiz. neden çünkü onlar onu savunur biz desek bile dikkate almazlar. anlatabiliyormuyum aynı şekilde sizde bankacılara büyük günahkar dediğinizde sadece gülüp geçiliyor

Hocam şu e-ticaret işine bakıyorum deminden beri yarın yurt içi kargo ile görüşüceğim fiyat alıcağım bakalım anlaşabilirsem e-ticarete yönelirim

katılım bankalarında faiz yok ve işler yürüyor..

Ek Olarak:

Kajmeran adlı üyeden alıntı

Faiz bence haram değildir. Fakat benim yazış amacım bu değil.

Asıl yazmak istediğim konu bu oldu. Konuyu tamamen baltalamışsınız. 50 bin lirayı çöpe attığında bir fakirin bulacağı ne malum ? Bu ticaret parayı çöpe atmak mıdır ? Çok yanlış düşünüyorsunuz, ticaret zaten şans işidir. Kısıtlı bir bütçe olabilir, fakat bugünün zenginlerinden bir çoğunun nerelerden geldiğini bilirsiniz. Bence atılım yapmak istiyorsanız, sizi desteklerim. Karar size ait. Bence burdaki düşüncelere kapılmayın, tamamen kendi kararınızı verin.

Arkadaş dinin sencesi bencesi olur mu?? Kur'an-ı Kerim'de bir çok yerde faiz açıkça yasaklanmıştır. Açın bakın.

adem123 adem123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 10 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

demreli adlı üyeden alıntı

Faiz - Haram

Malını satıp yatırıyorsun + banka kredisi

Tutup tutmayacağı malum değil

Tv reklamı için saniye de 2 bin tl gibi rakamlar söz konusu

Kısacası boşver hocam

harammı etrafımızda hak yiyenden geçilmiyor devlet soyuyor bankalar soyuyor esnaf soyuyor bire aldığını 100 satıyor bu haram değilde fazmi haram oluyor mahalledeki bakkal bile soymaya çalışıyor ne haramı kardeş etrafına bak derim

Ek Olarak: kuvvet türkten bir kere kredi kartı almıştım onlardan yakamı kurtarana kadar illalah etmiştim
pardon kafa kesenlerde allahu ekber diyor harammış ................ neyse kardeş sana tavsiyem iyice araştır acele etmeden herşeyi didik didik et sonra gir neden olmasın derim

Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı

http://goo.gl/ZhW1nH
wmaraci
wmaraci

PrestijSolution PrestijSolution SEO and DEVELOPER Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo ve Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 606
  • Beğeniler 30 / 139
  • Ticaret 29, (%93)

adem123 adlı üyeden alıntı

harammı etrafımızda hak yiyenden geçilmiyor devlet soyuyor bankalar soyuyor esnaf soyuyor bire aldığını 100 satıyor bu haram değilde fazmi haram oluyor mahalledeki bakkal bile soymaya çalışıyor ne haramı kardeş etrafına bak derim

Ek Olarak: kuvvet türkten bir kere kredi kartı almıştım onlardan yakamı kurtarana kadar illalah etmiştim
pardon kafa kesenlerde allahu ekber diyor harammış ................ neyse kardeş sana tavsiyem iyice araştır acele etmeden herşeyi didik didik et sonra gir neden olmasın derim

bence inanılmaz yanlış düşünüyorsunuz.

Çevrenizdeki yapılar ve insanlar haram işliyor diye siz de haram işliceksiniz anlamına gelmez bu.Sonuçta bu din öncelikle bir kişi ile başladı yani herkes haram işlerle uğraşıyordu o zamanlar.Şimdide milyonlarca helal iş yapan var.Haramlar çok diye harama gitmek gibi bir düşünce çok bağnaz bir düşüncedir.

Diğer konuya gelecek olursa iddaa olayından vazgeçmeniz bence isabetli olmuş.Daha reel projelere yönelmenizi tavsiye ederim.Eğer site yönetebilecek kapasite ve tecrübedeyseniz adsense gelirli yüksek hitli sitelerden bol bol alın.Aylık birkaç bin dolar rahat kazanırsınız.

iyi günler.

www.mucahitguner.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al